Annonce:
Annonce:

Nikita Klæstrup bliver stjerne på udenlandsk tv

Nikita Klæstrup er lige vendt hjem fra Sydkorea, hvor hun har været på optagelser til et nyt program

Se stort billedgalleri med pivfrække Nikita her.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den selvudnævnte feminist og tv-vært Nikita Klæstrup vender atter tilbage til skærmen. Hun er lige vendt hjem fra optagelser i Sydkorea. Det skriver hun på sin blog.

Hvis du havde glædet dig til at se den 24-årige sild på dansk tv, så må du desværre drømme videre. Programmet bliver nemlig kun sendt i Sydkorea og er et underholdningsprogram, hvor en udenlandsk kendis bytter liv med en sydkoransk kendis.

- Mens jeg har været i Sydkorea har en af deres største atleter været i Danmark. Jeg er virkelig stolt af min deltagelse, skriver hun.

Hvornår programmet bliver vist eller om det nogensinde kommer til Danmark vides ikke. Men det er det danske SBS, der står bag programmet.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nikita Klæstrup. Men som hun også skriver på bloggen, så er hun ramt af jetlag og lukker ned.

Annonce:

Nikita Klæstrup får vild gave fra kæresten

1000 likes på et kvarter
Det er måske heller ikke så svært at forstå, hvorfor Sydkorea er interesseret i en dame som Nikita Klæstrup. Udover at blive verdenskendt som værende 'Danmarks frækkeste politiker', så er hun også blevet populær på de sociale medier.

Når Nikita deler et billede af sig selv på eksempelvis Instagram, så vælter det ind med likes. I Juni måned smed hun et topløst billede ud på de sociale medier, som fik over 1000 likes på et kvarter.

Og da Ekstra Bladet spurgte, om hun bliver påvirket over de seksuelle kommentarer på hendes billeder, så kom svaret kort og kontant.

- Nej, overhovedet ikke.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: