Nikita Klæstrup har fået nok: Folk kalder mig fed

I et nyt blogindlæg fortæller Nikita Klæstrup om, hvordan hun har det med de mange negative kommentarer, hun modtager på sociale medier

- Kommentarer om, at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud, sårer ikke mig. De sårer unge piger, der endnu ikke har lært at acceptere deres kroppe, skriver den veldrejede blogger. Privatfoto
- Kommentarer om, at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud, sårer ikke mig. De sårer unge piger, der endnu ikke har lært at acceptere deres kroppe, skriver den veldrejede blogger. Privatfoto
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Blogger og politiker Nikita Klæstrup er kendt for glædeligt at dele billeder sin velformede krop på sociale medier. Men det er ikke alle, der er lige søde mod hende i kommentarfelterne.

I et indlæg på sin blog www.nikitaklaestrup.dk fortæller hun ærligt om, hvordan hun har det med de mange negative kommentarer, som billederne også afføder. Kommentarer, som ofte går på, at hendes krop ikke er 'flot nok'.

Senest oplevede Nikita Klæstrup, at en mand kommenterede på et Instagram-billede af hende i bikini med ordet 'cellulites' - en henvisning til, at den unge politiker skulle have appelsinhud på numsen.

Topløs Nikita: Det gik galt

- Der er mange ting galt med sådan en kommentar. For det første, så er der ikke cellulite på det billede, men det er ikke engang det rigtige problem. Mit problem med den kommentar er, at jeg har en ret pæn krop, der lever ok op til vestlige skønhedsstandarder, skriver Nikita Klæstrup i blogindlægget.

Det er bl.a. sådan, Nikita Klæstrup præsenterer sig på Instagram.

Men det er slet ikke sig selv, Nikita Klæstrup tænker på, når hun mener, at folk skal holde op med at skrive negative kommentarer.

- Kommentarer om, at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud, sårer ikke mig. De sårer unge piger, der endnu ikke har lært at acceptere deres kroppe. Det er noget, jeg virkelig ikke synes, er i orden, skriver hun i indlægget.

Sexede Nikita - nu som blondine

Nikita Klæstrup har selv som ung kæmpet med selvtilliden, og det ønsker hun ikke, at andre unge piger skal opleve, skriver hun.

Nikita har ved flere lejligheder vist intime dele frem af sig selv. De medfølgende kommentarer påvirker hende dog ikke.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+