Annonce:
Annonce:

Nikita Klæstrup overrasker: Sådan har du aldrig set hende før

Den kendte blogger og feminist beholder i den grad tøjet på i tv-serien 'Opstemt'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Vi er vant til at se hende i små kjoler og tårnhøje stiletter, men i sin første rolle som skuespiller ser Nikita Klæstrup noget anderledes ud.

Hun har nemlig en mindre rolle i tv-serien '#Opstemt', som skal hjælpe unge med at sætte deres første kryds til kommunalvalget 21. november. Her spiller Matilde, hovedpersonen Rasmus' storesøsters veninde.

- Jeg elskede stylingen! Det var så sjovt at træde ind i en helt anden karakter, fortæller Nikita Klæstrup til Ekstra Bladet om sin første rolle som skuespiller - hvis man da ser bort fra en kort tur på de skrå brædder som barn.

Stor trøje, briller og ingen makeup. Der er langt fra Nikitas hverdagspåklædning til hendes styling i tv-serien. Foto: Opstemt.dk
Stor trøje, briller og ingen makeup. Der er langt fra Nikitas hverdagspåklædning til hendes styling i tv-serien. Foto: Opstemt.dk

Nikita på den røde løber: Du ligner en kæmpe skank

Serien er skabt af TV 2's regioner og Metronome med støtte fra Kulturministeriet og foregår i en fiktiv jyske kommune, hvor 18-årige Rasmus involverer sig i lokalpolitik for at score den politisk engagerede Josefine.

Annonce:

Udover den kendte blogger, feminist, tv-vært og nu altså også skuespiller, medvirker blandt andre komikeren Martin Nørgaard

- Jeg var så glad over at blive spurgt, og jeg synes, det var rigtig sjovt at prøve. Men jeg regner nu ikke med, at det bliver mit store Hollywood-gennembrud, siger hun med et grin.

- Nu må vi se, hvor godt folk overhovedet synes, jeg har gjort det indtil videre, tilføjer hun.

Voldsomt traumatisk
Netop seriens emne lokalpolitik, som den 22-årige Klæstrup kalder for 'et godt budskab', gav hende endnu mere lyst til at medvirke.

- Kommunalpolitik er jo ikke så sexet som landspolitik – det virker lidt mere støvet og kedeligt, men det berører jo faktisk enormt mange unge mennesker gennem skoler, fritidsaktiviteter og lokale busplaner. Da jeg var ung, boede jeg i en by, hvor der ikke kørte busser i weekenden. Det  var voldsomt traumatisk – jeg ville ikke ønske det for min værste fjende. Og det har man jo indflydelse på i kommunalpolitik, konstaterer hun.

Nikita Klæstrup til Zulu Awards i et noget mere afslørende outfit. Foto: Mogens Flindt
Nikita Klæstrup til Zulu Awards i et noget mere afslørende outfit. Foto: Mogens Flindt
 

Annonce:

Så meget 'plastik' har Nikita Klæstrup fået lavet

Nej tak til politik
Nikita Klæstrup har selv en del erfaring med lokalpolitik. Som 18-årig blev hun lokalformand i Konservativ Ungdom på Lolland-Falster og stillede op til kommunalvalget. Efter folketingsvalget er hun dog skiftet til Liberal Alliance.

Men hendes politiske karriere er dog for længst forbi, slår hun fast.

- Der var aldrig en! Jeg har aldrig talt om at stille op, og jeg har altid frabedt mig at blive kaldt politiker. Jeg stillede op til kommunalvalget sidste gang, men der var jeg jo bare listefyld. Det var ikke noget, jeg gik super meget op i.

Men du var da ellers formand for Konservativ Ungdom på Lolland-Falster?

- Jeg kan kun sige, at når man er det eneste medlem, er det ekstremt nemt at blive valgt som formand, siger hun med et grin.

Der kommer nye afsnit af '#Opstemt' på seriens Facebook-side fra i dag og frem til valgdagen 21. november.

Nikita skar i sig selv: Min mor var ved at dø

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: