Nikita om Oliver: Jeg var ikke klar til forholdet

Danmarks mest googlede kvinde ses ikke længere med den forhenværende model Oliver Bjerrehus. Forholdet var drænende, siger hun

Nikita Klæstrup var ellers fuld af kærlighed, da Ekstra Bladet talte med hende inden de blev kærester. Se interviewet her

I januar og februar havde Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehus taget hinanden under armen til forskellige events, og parret kunne ikke holde snitterne fra hinanden.

Den forhenværende model proklamerede hurtigt, at de var et par efter kun et par ugers bekendtskab, men den udmelding overraskede Klæstrup, for hun var slet ikke indforstået med kæresteriet trods romancen, skriver hun på sin blog, nikitaklaestrup.dk.

- Jeg holdt af Oliver, og jeg nød at tilbringe tid med ham, men jeg kendte ham slet ikke nok til at ville være kærester med ham, skriver den 21-årige retorikstuderende på sin blog.

Danske kendte Oliver og Nikita er gået fra hinanden

- Jeg følte mig ikke klar til det forhold, men jeg besluttede mig for at give det en chance. Selvom jeg hyggede mig med Oliver, og vi havde mange gode øjeblikke, så var forholdet drænende for mig. Jeg var på et punkt, hvor jeg skulle fokusere 100 procent på mit arbejde og studie, lyder det videre fra Danmarks mest googlede kvinde, der tidligere har datet komikeren Lasse Rimmer.

Det var meningen, at 40-årige Bjerrehus skulle hente 21-årige Klæstrup i lufthavnen efter optagelserne til et nyt DR3-program, men modellen dukkede aldrig op.

Parret snakkede kort sammen, og siden har de ikke hørt fra hinanden.

Parret så meget forelskede ud, da de kom ud til et presseevent sammen og fortalte, at de var kærester.

Nikita Klæstrup har søvnproblemer på grund af stress. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte Nikita Klæstrup kæmper med stress

- Jeg er virkelig lettet nu. Jeg gik med til interviews, fordi det virkede som noget, han gerne ville. Jeg bebrejder ham ikke. Jeg skulle have sagt fra. Jeg kunne jo godt mærke, at jeg ikke havde det godt med det. Det var forceret for mig. Jeg følte, at jeg skulle spille rollen som kæreste frem for bare at være en kæreste, erkender singlesilden.

Klæstrup blev landskendt, da hun troppede op i en stram, sort sag med kig til brysterne til Konservative Ungdoms 110-års gallafest 17. januar sidste år.

Siden er hun skiftet over til partiet Liberal Alliance, men fortalte Ekstra Bladet i november, at hun hellere så en fremtid som debattør end på Christiansborgs gange.

Denne kjole bar Nikita Klæstrup til Reality Awards. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Nikita til politikerfest i ny fræk kjole