Nikita skar i sig selv: Min mor var ved at dø

Bloggeren fortæller om en traumatisk oplevelse, hun havde som helt ung

- Min far ønskede mig ikke. Nikita Klæstrup fortæller om cutting og selvskade fra hun var 13 til 18 år gammel.

Nikita Klæstrup fortalte tirsdag til Ekstra Bladet, at hun som helt ung skar i sig selv. En vanskelig tid i hendes liv førte til, at hun i en periode tyede til barberblade og lod blodet flyde for at vende den psykiske smerte til en mere håndgribelig, fysisk smerte.

Livet på tærsklen til teenagelivet kan være udfordrende nok i sig selv, og oven i det oplevede Nikita Klæstrup et ekstra pres, da hendes mor var kronisk syg.

Danske kendte Nikita afslører: Derfor skar jeg i mig selv

- Da jeg var omkring 12-13 år, var hun ved at dø, fordi lægerne ikke kunne finde ud af, hvad der var galt med hende. Det er klart, det var en traumatisk oplevelse, siger hun.

Se en berørt Nikita Klæstrup fortælle om sin tid som 'cutter' i klippet øverst

Mens hendes mor røg ind og ud af hospitalerne, var Nikita Klæstrups papfar ofte udsendt som soldat.

32 procent af de 18-30 årige skadet sig selv på et tidspunkt i deres liv. (Foto: EB TV) Danske kendte Nikita Klæstrup: Man bliver afhængig af at se blodet løbe

- Han var udsendt rigtig meget, så ens forældre var der ikke så meget, som man havde brug for, i denne her periode, siger bloggeren.

Hendes biologiske far har hun ikke haft meget at gøre med.

- Han har været alkoholiker, det meste af mit liv, så selv om jeg har en papfar, ender man nogen gange med at sidde og tænke: 'Hvorfor ønskede min far mig ikke'? Når man kun er 12-13 år, er det ikke altid, man kan forstå det, siger hun.

Se det fulde interview med Nikita herunder: