Annonce:
Annonce:

Nina Agdal deler frække hemmeligheder

- Mit job er lidt akavet for min bror

Det er nok de fleste kvinder, der drømmer om en krop som Ninas.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Supermodellen Nina Agdal fortæller i et nyt interview om karriere, kost og kys.

Som forsidemodel på det anerkendte magasin Sports Illustrated har den danske supermodel Nina Agdal betaget alverdens læsere med sin gudindesmukke krop.

Den 23-årige Hillerød-skønhed er snart aktuel i magasinets 2016-udgave, hvor hun flasher formerne i eksklusivt badetøj, og i den anledning havde SiriusXM i samarbejde med mediet Access Hollywood inviteret den dårende danske darling i studiet til en snak om karriere, kost og kys.

- Jeg tror, min familie er virkelig stolte af mig. Min bror er 28 år, så hans venner synes, det er meget interessant. Det er måske lidt akavet for ham, men det er okay, sagde en veloplagt Agdal til journalisterne, som straks spurgte den labre larve om hendes første kys.

Åh nej, Ninas bukser er blevet væk

Annonce:

- Jeg fik mit første kys i børnehaven, da jeg var omkring fem år gammel. Min veninde og to tvillinger låste os inde på et badeværelse, hvor jeg fik mit første kys, og jeg husker det stadigvæk, røbede topmodellen grinende.

Nina Agdal har de seneste år spankuleret sig ind som en af verdens mest eftertragtede modeller, og det kræver hårdt arbejde at pleje gudindekroppen.

Nina Agdal giver Tinder-råd: Sådan scorer du en model

- Jeg synes altid, at man skal forsøge at være den bedste udgave af sig selv. Det sker, når man passer på sig selv, spiser sundt og træner – der er ikke nogen let måde at gøre det på.

- Jeg elsker kød – og jeg ville ikke kunne være vegetar. Det er sjovt, at folk tror, modeller aldrig spiser, men de fleste af os spiser nok mere end andre – vores lektier inden et show er bare, at vi skal træne, sagde Agdal og røbede, at hendes over en million Instagram-følgere elsker særligt en ting ved hende.

- De er ligeglade med alt andet, end når jeg tager mit tøj af, jokede hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: