Ninja-Pelle beskytter single-Christiane

Ekstra Bladet fik total mundkurv på med henblik på at spørge ind til Christiane Schaumburg-Müllers skilsmisse fra LOC

Ninja-Pelle beskytter single-Christiane

Her kan du se hele interviewet med super lækre Christiane Schaumburg-Müller. (Video: Stig Thøgersen)

Det er ikke mere end 20 dage siden, at der gik chokbølger gennem lille kendis-Danmark, da det blev offentliggjort, at Christiane Schamburg-Müller skulle skilles fra den kendte rapper LOC. Men i dag fik Ekstra Bladet så en god mulighed for at spørge ind til skilsmissen i forbindelse med Christianes job som tv-vært for Kanal 5-programmet Ninja Warrior, der kan ses i Danmark til efteråret. Og her har hun selveste Pelle Hvenegaard som medvært.

L.O.C. og Christiane går fra hinanden

Men allerede efter kun to minutters tilstedeværelse på Islands Brygge, hvor der i dag var optagelser på programmet, fik Ekstra Bladet med alvorlige ord besked på, at vi overhovedet ikke måtte spørge ind til Christianes skilsmisse i forbindelse med interviewet. Og den samme besked fik vi herefter flere gange af diverse folk, der også henviste til, at Christiane havde to agenter ved sin side, der ville stoppe et hvert forsøg på overtrædelse af forbuddet.

Ægtepagten afslører: Sådan deler de millionerne

(artiklen fortsætter under billedet)

Smukke Christiane smiler til verden i sin nye single-tilværelse efter skilsmissen fra LOC.(Foto: Kenneth Meyer)
Smukke Christiane smiler til verden i sin nye single-tilværelse efter skilsmissen fra LOC.(Foto: Kenneth Meyer)
 

 

Sommerferie i Frankrig
Ekstra Bladet forsøgte derfor med mere eller mindre snilde at spørge ind til skilsmissen indirekte under interviewet.

Hvordan går det med dit nye liv i øjeblikket Christiane?(underforstået som single og nyskilt fra LOC)

- Jeg optager Ninja Warrior, og det er skønt. Og i går gik jeg faktisk hele seks kilometer under selve optagelserne, sagde Christiane, der professionelt affejede enhver omtale af sit nye liv som single.

Hvor skal du hen på sommerferie Christiane?

- Jeg har jo et online-magasin, der hedder ChriChri.dk, og vi er ved at gå i trykken med et print-magasin, og det trækker tænder ud. Men jeg har dog en enkelt uges ferie i slutningen af juli i Frankrig, hvor jeg skal svømme rundt i noget dejligt forhåbentligt varmt vand.

L.O.C og Christiane faldt i Syvårskrisen

Danmarks mest eftertragtede kvinde
Christiane. Du er en af de mest eftertragtede Ninja-kvinder i dagens Danmark?

- Men jeg er jo slet ikke sporty og hvorfor kalder du mig Ninja?

Fordi du er Ninja-vært og ser hammer godt ud. Men hvad skal en mand egentlig gøre for at have en chance hos dig, og  hvordan skal han opføre sig?

- Han skal gå igennem mig, afbryder Pelle Hvenegaard og tilføjer: Jeg passer på Christiane.

Christiane kan lide mænd med Ninja-evner
Men hvad siger du Christiane?

Ja, men for at gennemføre banen, skal der en masse Ninja-evner til. Det må jeg nok sige, lød det kryptiske svar fra Christiane. Så hvis der er nogle ungersvende ude i lille Danmark, der eventuelt vil charme sig ind på Christiane i hendes nye single-liv, så handler det altså om at få forbedret sine Ninja-evner.

Ekstra Bladet ville ellers gerne have spurgt Christiane, hvordan det er gået med det fælles hus, som hun har haft sammen med LOC i Hellerup. Skal det sælges? Bor hun der alene? Eller bor LOC der?

Lukket som en dør
Vi ville også have spurgt hende, hvordan det er gået med bodelingen af møbler og diverse tingeltang, som parret har købt i fællesskab under deres ægteskab. Og selvfølgelig havde det været rart og oplysende at høre, hvordan Christiane egentligt har det her tyve dage efter den meget omtalte skilsmisse.

Den smukke charmerende Christiane er dog på det punkt netop nu lige så lukket som en dør. Men hun svarede beredvilligt på alle Ninja-spørgsmål.

Iskold dag på kontoret
- Det har været en rigtig kold dag, men det har også været fuldstændigt fantastisk. Vi har haft så mange seje deltagere igennem Ninja-banen. Og så har vi haft rigtigt mange deltagere, der er røget i vandet, siger Christiane og Pelle tilføjer:

- Ja, man får faktisk varmen af at se på vores deltagere, når man ser dem kaste sig ud i de her vanvittige forhindringer, så begynder det hele og dirre, og så får man samtidigt det kolde gys, når man ser dem, der falder ned i bassinet. For jeg skal hilse og sige, at vi ikke har varmet vandet op. Og den sidste værdighed fra mænd, der dratter i vandet, bliver fuldstændiggjort, når de kravler fuldstændigt krympede op af vandet.

Har du prøvet banen Christiane?

- Nej, det har jeg ikke. Jeg tør næsten ikke at stå på nogle af de plateauer, der er på banen. Det er en kæmpe udfordring for mig.

Pelle er en vaskeægte Ninja
Hvad med dig Pelle. Har du prøvet banen. Eller er du en kylling?

- Jeg er ved Gud ikke nogen kylling. Men jeg må ikke gennemføre banen af forsikringsmæssiger årsager. Men jeg har faktisk tænkt mig at jeg vil prøve den, lige så snart vi har haft sidste mand eller kvinde igennem finalen. Men så vil jeg have kamera på. Og jeg tror faktisk også, at jeg ville kunne klare en del af banen, lød det fra Pelle om Danmarks nye Ninja-bane, der blandt andet er prøvet i det kommende programmer af den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, fodboldspilleren Patrick Wozniacki samt den forhenværende MTV-vært Anne Lindfjeld og Morten Stig Christensens datter Josephine.

Pelle Hvenegaard er en vaskeægte Ninja Warrior.(Foto: Kenneth Meyer)
Pelle Hvenegaard er en vaskeægte Ninja Warrior.(Foto: Kenneth Meyer)

Christiane og Pelle er klar til Ninja Warrior til efteråret på Kanal 5.(Foto: Kenneth Meyer)
Christiane og Pelle er klar til Ninja Warrior til efteråret på Kanal 5.(Foto: Kenneth Meyer)

I maj 2014 kreerede smukke Christiane Schaumburg-Müller sin helt egen Magnum-is. Se med her. (Reportage: Stig Thøgersen)