Annonce:
Annonce:

Nøgenfoto, road rage og spandevis af medaljer: Sådan husker vi Jeanette Ottesen

Trods en flot svømmekarriere har Jeanette Ottesen også gjort sig bemærket udenfor bassinet

Jeanette Ottesen i tal.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Af alle Team Danmarks 141 verdensklasse-atleter er Jeanette Ottesen den mest vindende med hele 50 internationale medaljer.

Siden det internationale gennembrud i 2008 har den danske elitesvømmer nærmest skovlet medaljer ind, men selvom hun i den grad har markeret sig i det våde element, er det ikke det eneste Jeanette Ottesen er blevet kendt for.

I 2012 stillede hun op i Vild med Dans, oven i købet som favorit ud fra bookmakernes omsætning at bedømme. Således kunne Danske Spil melde at 90 procent af deres spil på dansekonkurrencen havde Jeanette Ottesen som vinder, vel at mærke før der overhovedet var danset et eneste trin. 

Annonce:

Det skabte også megen omtale, da Jeanette Ottesen og kæresten Marco Loughran i sommerne 2015 blev overfaldet på åben gade i København ved højlys dag. Baggrunden for overfaldet var et tilfælde af såkaldt 'road rage', der fik en 37-årig mand til at gå amok på parret.

Overfaldet resulterede i at Marco Loughran fik flækket øjenbrynet, hul i hovedet, revet øret op og knækket fire tænder. Ottesen 'slap' med en brækket finger.

Det gik heller ikke ubemærket hen, da Ottesen kort efter at have vundet sin seneste guldmedalje poserede på et nøgenbillede, der blev sat til salg for at støtte Ekstra Bladets Julehjælp. Billedet fik folk til lommerne og var medvirkende til, at der i alt blev indsamlet over 12 millioner kroner.

Jeanette Ottesen ser sit eget nøgen-foto: Elsker mit job

Nu bliver karrieren som elitesvømmer dog midlertidigt lagt på hylden.  Jeanette Ottesen skriver på sin blog at hun venter sig, og derfor får svømningen ikke første prioritet det næste års tid. 

Annonce:

'Jeg indstiller min karriere som elitesvømmer for en lille stund, og det er totalt surrealistisk. Jeg vil ikke afvise at jeg kommer tilbage til sporten, men lige nu, ja der skal jeg være mor, og det vil jeg gerne nyde i fulde drag, så svømningen bliver gemt lidt væk det næste års tid, og så ser vi på det til den tid', skriver den 29-årige svømmepige på sin blog.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: