Nu angriber Janus Friis på udebane

Auras tyske pladeselskab kontaktet af Janus’ hold

Janus Friis har også sat styrkerne ind i Tyskland. (Arkivfoto: Uffe Kongsted).
Janus Friis har også sat styrkerne ind i Tyskland. (Arkivfoto: Uffe Kongsted).

Janus Friis fortsætter nu sin indædte kamp mod ekskæresten Aura Dione i et nyt land.

Ud over at køre sager mod hende i USA og Danmark, har hans advokat, Claes Hahn Balle, trukket Tyskland ind i den bitre kamp mellem de tidligere forlovede.

To dage efter at Claes Hahn Balle ellers var blevet afsat som direktør i Auras firmaer, sendte han en mail til den tyske afdeling af Auras pladeselskab, Universal Music.

Her slog Claes Hahn Balle fast, at han fortsat var direktør i Auras firmaer og at intet måtte foretages, uden at han havde været inde over beslutningen.

Janus Friis: Kontrollen er stadig min

Fire dage efter Claes Hahn Balles mail modtog den tyske afdeling af det verdensomspændende pladeselskab endnu en mail fra en tysk advokat, der slog fast, at Claes Hahn Balle enerådigt styrede de to selskaber.’

I mailen skriver den tyske advokat, at det ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er Hahn Balle, der står som direktør.

Det indsatte Hahn Balle sig selv som om aftenen efter generalforsamlingen, hvor Aura ellers blev indsat som direktør i det officielle register.

Så vildt er milliardærens krav mod Aura

Herefter blev der spærret for muligheden for registreringer, mens Erhvervs- og Selskabsstyrelsen behandler den klage, som Auras advokat har indgivet, efter at Claes Hahn Balle indsatte sig selv uden generalforsamlingens accept.

Med brevet til det tyske pladeselskab forsøger Janus Friis angiveligt Aura i at udgive sin nye plade på det vigtige marked, selvom hans pr-agent, Pernille Garde Abildgaard, tidligere har tilkendegivet overfor Ekstra Bladet, at Friis ikke forsøger at genere hende ved at forhindre hende i at udgive plader.

Krigen optrappes: Janus lukker for pengestrømmen

- Det er en grov forvrængning at fremstille det sådan, sagde hun blandt andet.

Aura eller hendes repræsentanter har ikke ønsket at udtale sig i sagen.

Heller ikke Friis-lejren ønsker at udtale sig.

- Dette er et Lismore anliggende og derfor kan jeg ikke hjælpe med at besvare dine spørgsmål, siger Janus Friis’ pr-agent, Pernille Garde Abildgaard til Ekstra Bladet.