Annonce:
Annonce:

Nu beklager Linse

Linse Kessler tager nu bladet fra munden og beklager, at hun har gjort grin med knivoffer

Linse Kessler kommenterer nu den kritik, hun har fået, i kølvandet på ny bog. Foto: Stine Tidsvilde
Linse Kessler kommenterer nu den kritik, hun har fået, i kølvandet på ny bog. Foto: Stine Tidsvilde
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I et opslag på sin Instagram-profil kommenterer realitystjernen Linse Kessler nu den kritik, hun de seneste dage har fået, efter hun i en ny bog håner sin tidligere veninde, som hun stak ned i 1995.

I kølvandet på kritikken har Linse ellers ikke været meget for at undskylde, og i 'Aftenshowet' på DR gjorde hun det mandag klart, at hun ingenting fortryder.

Men nu har piben tilsyneladende fået en anden lyd.

'Der er blevet skrevet og sagt en del de seneste par dage efter udgivelsen af Diddes og min bog. En bog, der for mig er en fantastisk bog, om et langvarigt venskab med erindringer fra et langt liv sammen, skrevet som en samtale mellem Didde og mig i vores jargon', skriver Linse blandt andet i opslaget og fortsætter:

Annonce:

'Jeg ved, at vores sprog kan virke hårdt, når vi taler med hinanden, men jeg vil gerne understrege, at jeg aldrig har haft til hensigt at grine af, tale ned til eller håne nogen. Og hvis man forstår det sådan, så beklager jeg', skriver hun blandt andet i opslaget.

I bogen fortæller Linse og Didde om knivepisoden og håner offeret. Foto: Janus Nielsen
I bogen fortæller Linse og Didde om knivepisoden og håner offeret. Foto: Janus Nielsen

Her skriver Linse samtidig, at hun ikke mener, at hun har gjort grin med sine handlinger dengang. Det til trods for, at hun blandt andet kalder knivofferet for en 'kæmpenar' i den nye bog.
 
'Jeg hverken griner eller gør grin med min handling dengang. Jeg har levet, og jeg skal fortsat leve med, at jeg traf den beslutning. Der går sjældent dage, hvor jeg ikke på én eller anden måde blir mindet om det,og det er bestemt ikke noget, jeg er stolt af', siger hun videre.

Sådan omtales offeret i bogen

I bogen skriver Linse, hvordan hendes veninde klagede alt for meget, efter hun havde stukket en langbladet og takket jagtkniv i maven på hende - helt ind til skæftet:

'Hun sad på gulvet og jamrede over, at det gjorde ondt, og hun fablede om engle, der steg ned fra oven', lyder det syrligt fra den kriminelle realitydeltager.

Også Didde fortæller om, at hun truede offeret på hospitalet. Kvinden havde fået perforeret sin tyndtarm af knivstikket og havde været i livsfare.

'Jeg besøgte (...) på hospitalet, og hun havde det ikke tiptop,' lyder det fra Didde, der fortæller, at kvinden fortalte hende, at hun var bange, hvortil Didde svarede, at det 'skulle hun også være', og at hun 'skulle hilse fra én og sige, at nu lukkede hun røven'.

Tævet på Christiania
Linse fortæller, hvordan hun efter sin løsladelse - 15 måneder senere - møder kvinden, som hun stak ned, og fortæller hende, at hun skal forlade Bryggen.

'Har du ikke forstået, du ikke skal være på Bryggen længere? Sagde jeg til hende. Hun var fandeme tungnem,' lyder det.

Til det svarer Didde, at Linse blev nødt til at 'tæve hende', og det var præcis, hvad Linse lidt efter gjorde på Christiania.

I bogen fortæller Didde, at kvinden efter den sidste afstraffelse endte med at flytte til udlandet.

'Nå, men så virkede jo at bede hende om at skride ad H til,' afslutter Linse, som i bogen kalder den tidligere veninde for 'en kæmpenar' og skriver, at kvinden endte med 'at få rigtig ondt i tyndtarmen'. Samtidig gør hun det klart, at hun fortjente 'en straf' for at have sladret.

Didde Skjelmose går også til kvinden, som hun beskriver som en 'tilflytternar' med 'flagrende pædagogpatter'.

Forventer ikke forståelse
I opslaget fortæller Linse videre, at hun ikke forventer, at folk vil forstå hendes handlinger dengang, men at hun godt kan se, at det ikke var i orden.

Annonce:

'Jeg forventer og forlanger ikke, at nogen forstår, hvorfor jeg gjorde, som jeg gjorde dengang – det kan man ikke forstå, hvis ikke man har stået lige præcis, hvor jeg stod på dét tidspunkt i mit liv. Selvfølgelig ved jeg godt, at det ikke var i orden, og jeg ville aldrig tage en sådan beslutning i dag. Sagen er 26 år gammel, og jeg er et helt andet sted i mit liv nu og har været det i mange år', skriver hun.

Klapper helt i

Ekstra Bladet har foreholdt Michael Holbek hans ansvar som forfatter og hørt, om han har taget kontakt til offeret og gjort sig tanker om, hvordan hun oplever det her. Han har ingen kommentarer.

Ekstra Bladet ville gerne have talt med Linse Kessler om udlægningen af offeret i bogen, men det har hun ingen interesse i.

'Jeg ønsker ikke at blive kontaktet af jeres lorteblad længere. Venligst slet mit nummer, og skriv så en masse bræk og usandheder, som I plejer,' lyder det i en sms fra Linse til Ekstra Bladet.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at indhente en kommentar fra offeret.

Hun fortæller videre, at det ikke har været hendes hensigt at opfordre til vold, selvom hun har fortalt, at hun gjorde det, der var nødvendigt for hende.

'Jeg har afsonet mine domme, jeg har erkendt, at jeg har begået og begår fejl. Vi er alle formet af dét liv, vi har levet – og heldigvis bliver vi klogere hele livet', skriver hun.

Hun afslutter opslaget med at sende en tanke til de kvinder, der lever i voldelige forhold, og sender samtidig en tak til de mennesker, der har støttet hende.

'Til jer som ikke forstår mig, og som fortsat vil synes dårligt om mig, jeg kan ikke gøre mere', afslutter hun.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Blå bog: Linse Kessler fra kriminel til realitystjerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: