Nu bliver TV-baronessens far begravet

Lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff begraves fra Valdemars Slots Kirke på Tåsinge

Caroline Flemming ankom til kirken kort før klokken 13. Foto: Claus Bonnerup.
Caroline Flemming ankom til kirken kort før klokken 13. Foto: Claus Bonnerup.

Tv-baronessen Caroline Flemings far, kammerherre og lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, blev i formiddag begravet fra Valdemars Slots Kirke på Tåsinge i det sydfynske ø-hav.

Lensbaronen, der blev 78 år, døde fredag i sidste uge af kræft, som han igennem længere tid havde lidt af, har datteren tidligere oplyst.

Niels Iuel-Brockdorf, der nedstammede fra søhelten Niels Juel, var 11. generation af familien, der ejede Valdemars Slot, som han arvede fra sin far i 1971.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ingen guldgrube
I 2003 overdrog han delvist slottet til Caroline Fleming, der på det tidspunkt var gift med den hovedrige James Bond-arving, forfatteren Ian Flemings nevø, Rory Fleming, men han købte det tilbage i 2011.

Det var dog langtfra nogen guldgrube. Regnskaber gennem flere år har vist blodrøde tal. Det seneste viser en samlet gæld på 88,1 millioner kroner og en egenkapital på minus 5,5 mio kr.

Caroline Fleming blev senere skilt fra sin britiske mand, som hun har to børn med. Desuden har hun en søn med fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Hun har siden beklaget sig over, at familien var på eks-mandens side under skilsmissen.

- Jeg har snart sørget over det i 10 år. Tænk, at min familie valgte at støtte min eks-mand og ikke mig, sagde hun og brød grædende sammen i programmet 'Ladies of London' på TV3 for nogen tid siden.

I dag var familie-problemerne dog lagt til side i sorgen over faderens død og begravelse.