Nu dater Nikita kendt tv-vært

'Danmarks frækkeste politiker', Nikita Klæstrup, dater 43-årige Lasse Rimmer

Nu dater Nikita kendt tv-vært

I januar fortalte Nikita, at hun var overvældet over den store opmærksomhed, hendes frække kjole havde givet hende.

I starten af juli annoncerede blogger og Liberal Alliance-medlem Nikita Klæstrup, at forholdet til den konservative politiker Rune Kristensen var stoppet.

Nyheden om, at 20-årige Nikita Klæstrup nu var ledig, fik uden tvivl mange mænd til at klappe i hænderne, men klapsalverne kan nu ophøre.

Nikita Klæstrup, der også er kendt som 'Danmarks frækkeste politiker', er nemlig begyndt at se den kendte komiker og tv-vært Lasse Rimmer.

Danmarks 'frækkeste politiker' skifter parti

De er endnu ikke kærester, men overfor Ekstra Bladet bekræfter den unge kvinde, at hun dater 43-årige Lasse Rimmer, der har to børn fra et tidligere ægteskab.

- Ja, vi har været ude på tre dates. Den første var for en måneds tid siden. Men det er stadig alt for tidligt at sige, om det bliver til noget seriøst, forklarer Nikita, der ikke ser aldersforskellen som noget problem.

- Han er meget godt selskab. Han er sød, sjov og meget intelligent, siger Nikita om Lasse Rimmer, der i 2015 fik målt sin IQ til hele 156 i TV2-programmet 'Test Nationen'.

På sin blog skriver Nikita Klæstrup, at Lasse Rimmer allerede har mødt hendes kat, og på bloggen skriver hun videre:

- Og ja, jeg ved godt, at jeg lige har givet Ekstra Bladet anledning til at skrive artiklen 'Lasse Rimmer har hilst på Nikita Klæstrups mis'.

I januar talte Ekstra Bladet med Lasse Rimmer om hans rolle som vært i TV3-programmet 'Divaer i junglen'.

Erfaren herre
Lasse Rimmer er en erfaren herre i det danske mediebillede. Han har blandt andet optrådt i 'Casper og Mandrilaftalen', 'Den Blinde Vinkel' og 'Forklaring Følger' på Discovery Channel.

Nikita Klæstrup blev for alvor kendt, efter hun i januar optrådte i en nedringet kjole til Konservativ Ungdoms 110-års jubilæum, der fandt sted i Odd Fellow-palæet i København.

Nikita Klæstrup er blevet single

Den unge debattør støttede i juni aktivt sin daværende kæreste Rune Kristensen, der til folketingsvalget stillede op for de Konservative i Sjællands Storkreds.

I starten af august annoncerede Nikita Klæstrup, at hun ikke længere støtter de Konservative.

I stedet har hun meldt sig i Liberal Alliance, som passer bedre til hendes værdier.

- Jeg føler, at LA er mere et ambitiøst borgerligt parti end de Konservative. Specielt på økonomien. For eksempel vil de gerne afskaffe registreringsafgiften. Jeg er også begejstret for deres folkeskolepolitik, forklarede Nikita Klæstrup til Ekstra Bladet om det opsigtsvækkende partiskifte.

I juni første Nikita valgkamp i bikini
Nikita fik i marts opmærksomhed i det amerikanske mandemagasin Playboy. Hør hende fortælle om det her
Til de Konservatives valgfest 18. juni bar Nikita denne kjole