Annonce:
Annonce:

Nu er den gal igen: Bøderegnen fortsætter

Camilla Plum fik i begyndelsen af maj to bødeforlæg af Fødevarestyrelsen i sin landhandel på Nørrebro. Nu er den gal igen på hendes gårdrestaurant i Helsinge

Camilla Plum har modtaget endnu et bødeforlæg af Fødevarestyrelsen. Foto: Jonas Olufson
Camilla Plum har modtaget endnu et bødeforlæg af Fødevarestyrelsen. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Camilla Plum har modtaget endnu et bødeforlæg af Fødevarestyrelsen.

Denne gang er det på gården i Helsinge, hvorfra hun driver café og restaurant. Tidligere på måneden fik hun to bødeforlæg i butikken på Jægersborggade på Nørrebro.

Nyt bødeforlæg
Fødevarestyrelsen var på besøg hos Camilla Plum i Helsinge 20. maj, og her blev det konstateret, at der ikke er blevet dokumenteret målinger af temperaturer på maden i virksomheden.

Det lyder således i kontrolrapporten:

'Virksomheden har åbent i cafe, afholdt arrangementer, takeaway samt produktion af marmelade, pickles og chutney i april og maj. Virksomheden har ikke dokumenteret varemodtagelse og nedkøling i hele perioden. Virksomheden har kun 5 målinger på køleopbevaring samt 2 målinger på opvarmning. Målingerne er fremvist på notesblok.''

Annonce:

Derudover fremgår det, at virksomhedens svar på kritikken var 'det får vi styr på'. Virksomheden blev desuden vejledt i, hvordan man bruger et egenkontrolskema fra Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Camilla Plum, men hun smækkede røret på.

Andet besøg
Besøget resulterede i en særdeles misfornøjet smiley fra Fødevarestyrelsen, og det er ikke første gang, Camilla Plum må fremvise en sådan smiley på gården. Faktisk er det end ikke første gang i år.

18. februar var Fødevarestyrelsen nemlig også på besøg, efter de havde modtaget en anmeldelse. Det drejede sig om, at der blev solgt fødevarer, som man påstod havde en medicinsk effekt. Det besøg resulterede i et bødeforlæg på 5000 kroner.

Camilla Plum har dog rigeligt råd til at betale bøderne. Tidligere på året solgte hun nemlig sit sommerhus i Tisvildeleje for 25 millioner kroner, hvilket var danmarksrekord.

Annonce:

Tidligere var Camilla Plum kendt som tv-kok på DR, men hun er forsvundet helt fra skærmen. Du kan læse om, hvorfor hun forsvandt, lige her.

Camilla Plum solgte for nyligt sit sommerhus på stranden i Tisvildeleje for 25 millioner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: