Nu er det slut

Christiane Schaumburg-Müller stopper som vært i 'Vild med dans'

 Christiane Schaumburg-Müller siger farvel til 'Vild med dans'. Foto: Anthon Unger
 Christiane Schaumburg-Müller siger farvel til 'Vild med dans'. Foto: Anthon Unger
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Seerne skal forberede sig på at se en anden end Christiane Schaumburg-Müller som vært, når den næste sæson af 'Vild med dans' ruller over skærmen.

Den populære tv-vært har nemlig valgt at takke af igen efter hele syv sæsoner fordelt på to perioder i danskernes foretrukne danseprogram.

Det fortæller 40-årige Christiane Schaumburg-Müller til Her og Nu.

- Sidst var, da jeg fyldte 30. Der havde jeg lavet det i tre år. Nu har jeg lavet det i fire år, og jeg er stadig fuldstændig vild med det, men jeg kan godt lide at stoppe, mens legen er god. Jeg kan bare mærke, at jeg har lyst til at lave en anden type programmer. I stedet for store kjoler og et fast manuskript vil jeg gerne vise mit autentiske jeg, forklarer hun til mediet.

Fra 2007 til og med 2009 var Christiane vært på tre sæsoner af 'Vild med dans' sammen med sin medvært Claus Elming, og siden 2018 og altså frem til nu har hun dannet værtspar sammen med Sarah Grünewald.

Tv-darlingen, der i øvrigt har fødselsdag i dag, har derfor god plads i kalenderen i efteråret, men hun afslører imidlertid ikke, hvilke nye projekter der er på vej.

- Jeg er slet ikke færdig med at lave tv. Men i takt med at jeg fylder 40 og føler en større modenhed og voksenhed, har jeg lyst til at lave noget mere autentisk og knap så låst, og hvor man mere mærker mig, siger hun til Ritzau.

Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller. Foto: Jonas Olufson
Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller. Foto: Jonas Olufson

Overrasket
Da Ekstra Bladet mødte den mangeårige vært på dansegulvet i november sidste år og overbragte hende nyheden om, at der er endnu en sæson af 'Vild med dans' på vej, var meldingen fra Chrstiane Schaumburg-Müller ellers ikke til at tage fejl af.

- Er det rigtigt? Jeg håber, at jeg er med i den, lød det med overraskelse og grin fra værten, der dog ikke var sikker på, om hun ville fortsætte:

- Jeg ved det jo ikke, men det vil jeg gerne. Jeg tænker ikke, at jeg stopper her, sagde hun.

TV 2: Det skal der ske nu

Efter Christiane Schaumburg-Müllers udmelding lyder det fra TV 2, at man endnu ikke har styr på, hvem der sammen med Sarah Grünewald skal stå i front for programmets kommende sæson.

- Nu kigger vi mod 19. sæson af 'Vild med dans', hvor den her ændring giver anledning til, at vi kaster brikkerne op i luften og kigger med nye og friske øjne på rammerne for programmet. Vi glæder os til at kunne fortælle mere, når brikkerne falder på plads, siger programmets redaktør, Thomas Strøbech til Ritzau.

- Vi gør os altid umage for at komme med nye tiltag, og der er ingen tvivl om, at næste sæson af 'Vild med dans' bliver både ny og spændende og uden tvivl festlig, forsikrer han.

Samtidig sender han en stor tak til Christiane Schaumburg-Müller for indsatsen på 'Vild med dans'.

- Christiane har i syv sæsoner både været en fantastisk vært med masser af personlighed og begejstring og en rigtig god kollega på 'Vild med dans'. Det vil vi og resten af Vild med dans-familien gerne sige hende en kæmpestor tak for.

Kilde: Ritzau

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Christiane Schaumburg-Müller, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Hvis du vil vide mere om, hvad danserne kræver, når de er backstage, kan du læse mere her (+).

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+