Nu kan du købe Danmarks dyreste rækkehus

Dansk modedronning har sat sit rækkehus til salg. Men du skal have mange penge på kontoen

Du skal hive den tunge pung op ad lommen. Foto: Lützau
Du skal hive den tunge pung op ad lommen. Foto: Lützau

Modeboss Malene Malling har sat sit nordsjællandske rækkehus til salg, og den enorme bolig kommer også med et prisskilt, der nok sprænger de flestes boligbudget.

Det skriver Boliga Kendte.

Det er dog ikke "bare" et rækkehus, man vil kunne flytte ind i, hvis man slår til. Huset er et hjørnehus i "De Engelske Rækkehuse"; to karrérer i Klampenborg opført efter forbillede fra engelske town-houses, hvor fx køkken og bryggers ligger i en højtliggende kælder, så tjenestefolkene var adskilt fra herskabet.

Netop den store kælder gør, at man enten skal have rigeligt med møbler med eller sørge for luft i budgettet til en indkøbsstorm i ens foretrukne boligbutik.

335 kvadratmeter finder man i de øverste tre plan, mens kælderen, der er isoleret og blandt andet rummer køkken med pejs og en spisestue, tilføjer lidt over 100 kvadratmeter ekstra at boltre sig på.

Det koster den
De gælder dog om at have pengepungen fuld af guld og kontanter, hvis man skal byde på dette rækkehus. Den går nemlig under kategorien 'Danmarks dyreste rækkehus' og ligger til en svimlende pris af, og hold nu fast, 19.750.000 kroner.

Til gengæld får du også et kig til Øresund fra en stor tagterrasse og har plads til mere end fem børn.

Se flere billeder af boligen her.