Nu reagerer ekskæresten: - Jeg er i chok

Mary-Ann Holm, der var kæreste med Sidney Lee i mange år, reagerer nu på hans død

Mary-Ann og Sidney Lee dannede par i over fire år. Privatfoto
Mary-Ann og Sidney Lee dannede par i over fire år. Privatfoto
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I over fire år dannede massør og ergoterapeut Mary-Ann Holm par med hele Danmarks realitykonge, Sidney Lee, der mandag døde i en alder af 43 år.

Selvom de to ikke var kærester længere, står hun nu tilbage med en stor sorg og chok over, at hendes tidligere kæreste har mistet livet.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg er meget ked af det og berørt. Jeg synes, det er svært, at han ikke er her længere. Det kom som et chok for mig, siger hun og fortsætter:

- Jeg vidste jo godt, at han levede et hårdt liv og ikke passede på sig selv, men jeg havde aldrig troet, det ville ende sådan her. Jeg er i chok.

- Hvad mener du, når du siger, at han levede et hårdt liv?

- Han sagde jo tit, at vi var meget forskellige, og at han ikke forstod, hvorfor jeg ville være kæreste med ham. Jeg er meget sund, går op i træning og går på arbejde og drikker næsten aldrig, og han var helt modsat. Han gad ikke at træne, han spiste usundt, og han drak for meget alkohol. Og så var hans døgnrytme heller ikke god. Han kørte sig selv meget hårdt.

- Alligevel var vi kærester i fire et halvt år, og det var lang tid for Sidney, siger hun med et stille grin.

- Vi havde det bare rigtig godt sammen, og han var en skøn kæreste over for mig.

Her ses Sydney Lee og Mary-Ann Holm sammen til Reality Awards. Foto: Anthon Unger
Her ses Sydney Lee og Mary-Ann Holm sammen til Reality Awards. Foto: Anthon Unger

Vidste der var noget galt
Mary-Ann Holm fortæller, at hun fik beskeden om Sidney Lees dødsfald mandag, inden nyheden ramte Ekstra Bladet.

- Jeg fik det at vide nogle timer før medierne. Men jeg ønsker ikke at gå nærmere ind i omstændighederne, siger hun og lægger ikke skjul på, at opkaldet om de tragiske nyheder, hun fik mandag, rev benene væk under hende.

- Det var et kæmpe chok for mig. Jeg havde regnet med, at han ville blive noget ældre, og at han måske ville begynde at leve sundere. Men jeg vidste, da telefonen ringede (fra Sidneys nummer, red.), at han enten ringede for at blive gode venner igen, eller også var han død, og det var så desværre det sidste.

Ifølge Mary-Ann Holm havde hun og Sidney Lee ikke kontakt med hinanden i de sidste måneder op til hans død.

- Jeg har ikke talt med ham i fire-fem måneder. Mit indtryk er, at han skar mange mennesker af i den seneste tid, og jeg var nok en af de sidste. Han lukkede mange ud af sit liv. Det handlede om hans holdning til corona, og at han ikke gad at ses med folk, der var vaccinerede. Jeg tog det ikke så tungt, for jeg tænkte, at det bare var en periode. Et af hans skøre påfund.

Mary-Ann Holm understreger, at hun havde en stor kærlighed til Sidney Lee, selvom de to ikke talte sammen den seneste tid.

- Vi vidste, at vi altid var der for hinanden, uanset om vi var i kontakt eller ej.

Ifølge Mary-Ann var Sidney Lee en meget omsorgsfuld kæreste. Privatfoto
Ifølge Mary-Ann var Sidney Lee en meget omsorgsfuld kæreste. Privatfoto
 

To forskellige personer
Ekskæresten fortæller videre, at Sidney Lee var to forskellige personer - en privat og en på tv.

- Jeg glemte tit, at han var kendt, når vi var alene. På den måde havde vi et helt almindeligt forhold som alle andre, men jeg kendte ham jo både som den private Sidney og så som den, han også var i medierne, siger hun og tilføjer:

- Han spillede altid dum i medierne. Det var en rolle, han havde. Han regnede ud, hvornår han skulle være dum, og han havde sans for, hvornår han leverede den bedste historie. Men man skal ikke tage fejl af ham. Han havde klæbehjerne og var intelligent på sin egen måde.

- Hvordan har du det med, at I ikke talte sammen den seneste tid?

- Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke så ham den sidste tid. Jeg ville gerne have været der for ham, spillet et sidste spil 'Tekken' (videospil, red.) med ham, og jeg kan heller ikke lade være med at tænke, om jeg kunne have gjort en forskel. Det der 'hvad nu hvis' spøger hele tiden, siger hun og tilføjer:

- Jeg havde indtrykket af, at han levede et lidt stille liv til sidst, og at han trak sig mere og mere. Jeg ville gerne have været der for ham.

Privatfoto
Privatfoto
 

Mary-Ann Holm ønsker ikke at udtale sig om, hvordan og hvorfor Sidney Lee døde - ej heller om den kommende begravelse.

- Familien vil gerne holde det privat, siger hun og tilføjer:

- Jeg holder meget af hans familie og har været en del af det i mange år. Det er helt surrealistisk at tænke på, at han ikke er her mere. Men det er vigtigt for mig at sige, at han var et sødt og kærligt menneske. Han er så savnet.

Mary-Ann Holm og Sidney Lee gik fra hinanden i 2020.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladets kulturpodcast 'Revolver' har tirsdag lavet en hel time om Sidney Lee, der afgik ved døden mandag. Hør den herunder eller i din podcast-app.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind