Annonce:
Annonce:

Nu reagerer hun: Fortryder ikke knivstik

Linse Kessler gider ikke tale med Ekstra Bladet, men i 'Aftenshowet' på DR åbner hun nu op omkring kritikken af hendes nye bog

Linse mener, at offeret havde fortjent behandlingen. Foto: Politikens Forlag
Linse mener, at offeret havde fortjent behandlingen. Foto: Politikens Forlag
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det stod krystalklart for alle seere af programmet 'Aftenshowet' på DR, at Linse Kessler på ingen måde angrer det knivstikkeri, hun udsatte en kvinde for tilbage i 1995, og som hun fortæller om i bogen 'Møgkællinger har det sjovere'.

- Jeg ville gerne sige, at jeg har fortrudt, men jeg har ikke fortrudt den handling og plan. Selvfølgelig ville jeg aldrig nogensinde gøre det igen, for jeg ville tage nogle andre valg. Der havde jeg ikke et andet valg, lød det kontant fra Linse Kessler, der ikke har ønsket at stille op til interview med Ekstra Bladet, da hun mandag aften gæstede DR-programmet.

Værterne prøvede ellers flere gange at appellerer til Linses empatiske side ved at spørge, om hun reelt synes, at vold er en løsning, når man står med et problem.

I stedet svarede realitystjernen, at det kunne da godt være, det var voldsomt, men at offeret havde fortjent behandlingen.

Annonce:

- Jo, det er voldsomt, men hun var ikke uskyldig. Det kunne have de sygeste konsekvenser for mig, og det blev min plan.

Psykolog Sølve Storm har over for Ekstra Bladet fortalt, at det kan have retraumatiserende konsekvenser for offeret at læse om sig selv i Linse og Diddes bog.

I bogen omtaler Didde Skjelmose offeret som en hippie med 'flagrende pædagogpatter', og Linse Kessler kalder kvinden for en 'kæmpenar' og 'dramaqueen', fordi kvinden græd efter at være blevet tæsket af 'Familien fra Bryggen'-stjernen på Christania.

Linse Kessler fra kriminel til realitystjerne.

Sådan omtales offeret i bogen

I bogen skriver Linse, hvordan hendes veninde klagede alt for meget, efter hun havde stukket en langbladet og takket jagtkniv i maven på hende - helt ind til skæftet:

'Hun sad på gulvet og jamrede over, at det gjorde ondt, og hun fablede om engle, der steg ned fra oven', lyder det syrligt fra den kriminelle realitydeltager.

Også Didde fortæller om, at hun truede offeret på hospitalet. Kvinden havde fået perforeret sin tyndtarm af knivstikket og havde været i livsfare.

'Jeg besøgte (...) på hospitalet, og hun havde det ikke tiptop,' lyder det fra Didde, der fortæller, at kvinden fortalte hende, at hun var bange, hvortil Didde svarede, at det 'skulle hun også være', og at hun 'skulle hilse fra én og sige, at nu lukkede hun røven'.

Tævet på Christiania
Linse fortæller, hvordan hun efter sin løsladelse - 15 måneder senere - møder kvinden, som hun stak ned, og fortæller hende, at hun skal forlade Bryggen.

'Har du ikke forstået, du ikke skal være på Bryggen længere? Sagde jeg til hende. Hun var fandeme tungnem,' lyder det.

Til det svarer Didde, at Linse blev nødt til at 'tæve hende', og det var præcis, hvad Linse lidt efter gjorde på Christiania.

I bogen fortæller Didde, at kvinden efter den sidste afstraffelse endte med at flytte til udlandet.

'Nå, men så virkede jo at bede hende om at skride ad H til,' afslutter Linse, som i bogen kalder den tidligere veninde for 'en kæmpenar' og skriver, at kvinden endte med 'at få rigtig ondt i tyndtarmen'. Samtidig gør hun det klart, at hun fortjente 'en straf' for at have sladret.

Didde Skjelmose går også til kvinden, som hun beskriver som en 'tilflytternar' med 'flagrende pædagogpatter'.

Står ved beskrivelser
Hos Aftenshowet fortæller Linse, at hun bestemt mener, at kvinden var alt det, som de beskriver i bogen.

Afslutningsvis kunne Linse Kessler fortælle, at hun bliver ved med at være sig selv, og at hun må stå ved det, hun har gjort og behandle det med humor.

Annonce:

Ekstra Bladet har tidligere været i kontakt med JP/Politikens Forlag, som står bag bogen, der af forlaget bliver beskrevet som 'hjertevarm' og 'humoristisk'. De ønskede dog ikke at besvare alle spørgsmål, hvilket du kan læse her.

Klapper helt i

Ekstra Bladet har foreholdt Michael Holbek hans ansvar som forfatter og hørt, om han har taget kontakt til offeret og gjort sig tanker om, hvordan hun oplever det her. Han har ingen kommentarer.

Ekstra Bladet ville gerne have talt med Linse Kessler om udlægningen af offeret i bogen, men det har hun ingen interesse i.

'Jeg ønsker ikke at blive kontaktet af jeres lorteblad længere. Venligst slet mit nummer, og skriv så en masse bræk og usandheder, som I plejer,' lyder det i en sms fra Linse til Ekstra Bladet.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at indhente en kommentar fra offeret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: