Annonce:
Annonce:

Nu sker det: På turné med hitmager

Sangeren Tobias Floor har haft fået vendt op og ned på sit liv i løbet af det seneste års tid

Tobias Floor røg ud af X Factor. Men nu spiller han udsolgte koncerter med Dean Lewis. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Tobias Floor røg ud af X Factor. Men nu spiller han udsolgte koncerter med Dean Lewis. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det hele startede med en uskyldig audition.

Sidste år forsøgte den i dag 22-årige Tobias Floor at opsøge lykken foran dommerbordet i X Factor på TV 2.

Han stillede op med det relativt ukendte nummer 'Half A Man', der efter Tobias' audition strøg til tops på hitlisterne herhjemme og blev et gedigent hit.

Den pludselige og intense opmærksomhed omkring nummeret fik også vækket kunstneren bag sangen, australske Dean Lewis, der på de sociale medier pludselig også pippede løs om, hvordan han var gået viralt i Danmark.

Tobias Floor kom imidlertid aldrig til live-delen i X Factor, men nu kulminerer eventyret alligevel for ham. For i kølvandet på hittet med 'Half A Man' blev Tobias Floor inviteret med som opvarmning for Dean Lewis på den udsolgte turné, australieren netop har skudt i gang i Danmark.

Annonce:

- Det var så sindssyg en oplevelse. Det største publikum, jeg hidtil har spillet for, har været 70 mennesker til en konfirmation. Og nu spiller jeg en udsolgt koncert for 1300 publikummer. Det var en ubeskrivelig følelse.

- Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var nervøs, da jeg skulle synge første sang, men da jeg kom i gang og mærkede energien, kunne jeg bare mærke, at det er det her, jeg skal, siger den unge sanger, der i sidste måned gik all in på karriere og sagde sit job som tømrer op.

Tobias Floor sang sammen med Dean Lewis til X Factor-finalen tilbage i april. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Tobias Floor sang sammen med Dean Lewis til X Factor-finalen tilbage i april. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Glad for at ryge ud af X Factor
I forbindelse med sit job som opvarmer for Dean Lewis har Tobias Floor også netop udgivet sin første single 'Madly In Love'. Og når han kigger tilbage på det seneste år - med alt hvad det har budt ham af muligheder - kan det hele være svært at forstå for den unge sanger.

- Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er bange for at vågne op fra verdens bedste drøm. Det er sindssygt, hvor godt det hele er gået. Det er surrealistisk, og jeg tror heller ikke, min krop helt fatter, at jeg er på Danmarksturné med Dean Lewis.

Annonce:

Tobias Floor gik som nævnt ikke videre til live shows i sidste omgang af X Factor. Og måske var det meget godt for ham.

For det samme skete for sangeren Lasse Skriver, der også røg ud, inden programmet gik live. På den anden side af sin medvirken, ventede der Lasse Skriver en pladekontrakt med Sony, hos hvem han allerede inden 'X Factors' afslutning havde udgivet to succesfulde singler i eget navn.

Og Tobias Floor lægger heller ikke skjul på, at han er pænt tilfreds med ikke at være låst af X Factor-prædikatet, da han bliver spurgt, om han ligefrem er glad for ikke at være gået længere i programmet.

- Ja, det vil jeg faktisk gerne sige. Det lyder sygt at sige, at man er glad for, at man røg ud af X Factor, men jeg tror ikke, jeg havde fået samme vind i sejlene, hvis jeg var gået længere, end jeg gjorde.

- Og måske var man endt med at være bundet af noget i forhold til liveshows, så jeg tog det bare som et godt skub i den rigtige retning.

Annonce:

Fremtiden er endnu uvis, men Tobias Floor arbejder hårdt på at skrive endnu mere musik, der kan følge efter den single, han netop har udgivet.

- Jeg har kontakter i store Universal (pladeselskab, red.), så nu må vi se. Men drømmen er helt klart at kunne leve af at lave musik. Jeg har også sagt mit job op for at kunne have fuldt fokus på musikken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: