Nu sker det: Remees klub åbner i aften

Hitmageren og X Factor-dommeren Remee er nu helt klar til at åbne dørene til sin nye natklub

- Det er et projekt, jeg har arbejdet på non stop i de sidste seks måneder, siger Remee om klubben.  (Foto: Tariq Mikkel Khan)
- Det er et projekt, jeg har arbejdet på non stop i de sidste seks måneder, siger Remee om klubben. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det gik ikke helt som planlagt, da Remee sidste fredag havde håbet at kunne slå dørene op til sin nye natklub, Arch, i indre København.

Hitmageren måtte to timer før åbningen nemlig sande, at stedet endnu ikke var klar til gæster, og det var derfor en ærgerlig X Factor-dommer, som måtte udskyde åbningen af sin nye natklub på ubestemt tid.

(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte 3F: Ulovligt arbejde på Remees natklub

- Vi kan ikke åbne i aften. Vi er ikke klar. Jeg er virkelig ked af det. Klubben er ikke klar med det udtryk, vi gerne vil vise, og så er der også sikkerhedsmæssige hensyn at tage, lød det ifølge ugebladet Her & Nu den 22. april fra Remee til hans middagsgæster på Hotel Skt. Petri forud for aftenens ellers ventede åbning.

- Man kan jo altid være bagklog. Det helt simple er, at enten skulle man have lavet et mindre ambitiøst projekt, eller også skulle man have sat en anden åbningsdato, så længere er den jo ikke, siger Remee til Ekstra Bladet. (Foto: Mogens Flindt) Underholdning Remee om kæmpe natklub-kiks: - Det var ikke lige efter bogen

Senere uddybede han over for Ekstra Bladet:

- Udfordringen har simpelthen været nogle tekniske ting. Der har været nogle trucks (lastbiler red.) med nogle ting, der har været stuck (fastlåst red.) i tolden i seks dage i et eller andet land.

Men nu er der godt nyt. På det sociale medie Instagram bekræfter Remee nemlig fredag morgen, at åbningen af Arch kommer til at finde sted fredag aften.

Klaus Riskær ved ikke, hvor meget han kommer til at hænge ud på Arch. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte Klaus Riskær om Remees natklub: Derfor gik det galt

- Arch åbner i aften, skriver Remee til et billede på det sociale medie.

Men allerede torsdag spirede håbet hos den danske producer. På Instagram lagde han nemlig et billede af en invitation til åbningen op med billedteksten:

- Denne gang er det alvor, med hashtagget #round2

Se Remees opslag på Instagram HER. Og HER.

(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Remee tvunget til at droppe åbning af ny klub: - Jeg er så ked af det