Nu taler Bjerrehuus om bruddet

Oliver Bjerrehuus hentede ikke Nikita Klæstrup i lufthavnen, da hun kom hjem fra tv-optagelser, og det var begyndelsen på enden for romancen. Nu taler Bjerrehuus om, hvad der gik galt

I februar lagde parret ikke skjul på, hvor vilde de var med hinanden. Her ses de i et hedt kys til premiere på tv-serien 'Vinyl'. (Video: Henning Hjort)

Kendis-parret Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus kunne ikke holde snitterne fra hinanden, da de fik sig et ordentligt råsnav til årets Reality Awards i slutningen af januar.

Få uger efter var det så officielt. Den 40-årige model dannede nu par med den 21-årige blogger.

Men idyllen varede ikke længe. Efter to måneders romance gik de hvert til sit i begyndelsen af april.

Nikita Klæstrup skrev få dage efter på sin blog, at hun ikke havde følt sig klar til forholdet, og om hvordan romancen langsomt ebbede ud, da Oliver Bjerrehuus ikke kom og hentede hende - som lovet - i lufthavnen efter en rejse.

Danske kendte Nikita om Oliver: Jeg var ikke klar til forholdet

Oliver Bjerrehus har selv forholdt sig tavs og har kun bekræftet, at forholdet var slut gennem sin agent.

Fredag er det dog lykkedes Radio 24syv-programmet 'Det, vi taler om' at få hul igennem til den 40-årige model, der fortæller om, hvorfor han ikke kom og hentede sin daværende kæreste i lufthavnen.

- Jeg blev ringet op af en af mine venner - en af dem jeg deler øvelokale med - og så tænkte jeg, at hvis jeg skal leve op til mit rock & roll-image, så kan jeg jo ikke sige nej, så jeg satte mig ud i øvelokalet og spillede noget musik, siger han i det direkte radio-program.

- Glemte du tiden eller valgte du at spille guitar?, bliver han spurgt af en panelets deltagere.

Danske kendte Oliver og Nikita er gået fra hinanden

- Jeg tror, at da hun landede, vidste jeg hverken, om det var dag eller nat, siger Oliver Bjerrehus.

Bjerrehus fortæller også, at han selvfølgelig aldrig vil glemme at hente sine børn i lufthavnen. Da han så bliver spurgt, om han ikke kunne have ringet eller skrevet til Nikita Klæstrup svarer han undvigende.

Til gengæld vil han gerne fortælle, at han ikke har lyst til at lege far, mor og børn med en ny kvinde.

- Nu har jeg haft to forhold, hvor jeg har været så heldig at få nogle skønne børn ud af det, så den romance med at hente hinanden og gøre ting for hinanden, den er løbet ud, jeg har simpelthen ikke mere af det, siger han.

Denne kjole bar Nikita Klæstrup til Reality Awards. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Nikita til politikerfest i ny fræk kjole

Paradise Hotel Her åbner Nikita op om Paradise-oplevelsen

Til Reality Awards i januar så offentligheden de to kysse for første gang. Nu er forholdet slut.