Nu taler Fie Laursens kæreste ud: Jeg er stolt

De fleste danskere ved, hvem Fie Laursen. Hendes kæreste, Benjamin Vestergaard har til gengæld holdt sig lidt i baggrunden. Men nu tager han bladet fra munden. Se video

Nu taler Fie Laursens kæreste ud: Jeg er stolt

Fie Laursen har lavet en video med sin kæreste, Benjamin Vestergaard. Her svarer de på spørgsmål fra læserne. Se video

Siden 19-årige Fie Laursen for første gang dukkede op i fjernsynet har mange tusinde danskere fulgt med i hendes liv.

Hun har aldrig selv været bleg for at dele ud af sit privatliv, mens hendes kæreste, Benjamin Vestergaard, har holdt sig i baggrunden.

Nu tager han dog bladet fra munden og taler ud om, hvordan det er at være kæreste med en af Danmarks mest omdiskuterede teenagere.

Fie Laursen afslører abort og nyt babyprojekt!

Jeg er stolt af Fie
På Fie Laursens berømte blog, skriver 21-årige Benjamin Vestergaard, at han er stolt af sin kæreste.

- Jeg tror lidt, at Danmark glemmer, at de mennesker, de ser på skærmen, i aviserne eller på en blog, også bare er helt normale mennesker med helt normale følelser præcis ligesom dem selv, skriver Benjamin Vestergaard og fortsætter:

- Før jeg mødte Fie for første gang, troede jeg godt nok heller ikke på, at hun var en særlig god person. Men jeg faldt for hende, så snart jeg så hende, skriver han.

Fie Laursen bekræfter: Dater ung millionær!

Udfordringen i deres parforhold
På trods af at Fie Laursen tjener mange penge, så er Benjamin Vestergaard i en helt anden liga. Benjamin er berømt på Youtube og lever under navnet 'Mr. Crainer'.

Det gav parret nogle udfordringer i starten.

- Jeg var utrolig bange for at blive udnyttet for de penge, jeg nu engang har. Jeg har prøvet før og prøver stadig, at folk egentlig bare snakker med mig, fordi jeg har penge, skriver han.

Men ifølge Benjamin gav Fie Laursen ikke op. Hun ville bevise over for ham, at det var ægte kærlighed.

- Fie overbeviste mig dog. Det tog hende lidt tid, men hun gav ikke op. I den første måneds tid, hvor vi kendte hinanden og kyssede lidt med hinanden betalte hun for alt selv.

Fie Laursen har for første gang lagt en video op på sin Youtube-profil med sin kæreste Benjamin Vestergaad. I videoen svarer de på spørgsmål fra læsere. Se indslaget øverst i artiklen.