Nu vil Emmelie være skuespiller

Den barfodede Eurovsion-vinder er begyndt at tage timer hos en skuespiller

Emmelie har ingen planer om et droppe musikken. (Foto: Finn Frandsen)
Emmelie har ingen planer om et droppe musikken. (Foto: Finn Frandsen)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Siden Emmelie de Forrest i 2013 vandt Eurovision Song Contest i Malmø, har den kønne unge pige med den smukke stemme rejst Europa tynd med sin vindersang ’Only Teardrops’.

Emmelie, der sang Danmark til tops på bare tæer, har også udgivet en plade, en ep og konstant arbejdet på ny musik – både i Los Angeles og senest også i den engelske hovedstad.

Bertel Haarder smed tøjet for Emmelie

- Jeg har været i London. Det er bare en fantastisk by. Der er så meget kultur i London. Jeg er blevet helt vild med byen og kunne godt tænke mig at bo der, fortæller Emmelie de Forrest til Ekstra Bladet.

Det kulturelle mekka har også for alvor fået Emmelies øjne op for skuespillet.

- Da jeg vandt Dansk Melodi Grand Prix blev jeg tilbud et par roller i tv-serier og musicals, men det passede bare så dårligt. Og da jeg så vandt Eurovision, blev det bare endnu mere hektisk, siger hun.

Nu storhitter Emmelie i Brasilien

- Men nu er jeg begyndt at tage timer hos en skuespiller, fortæller Emmelie.

Det er den Sarah Boberg, der blandt andet har spillet med i ’1864’ og ’Broen’, der har fornøjelsen af at lære Emmelie de Forrest, hvordan hun kan blive en god skuespiller.

Det er Sarah Boberg, der er Emmelie de Forrest lærer. (Foto: Carolina Romare)
Det er Sarah Boberg, der er Emmelie de Forrest lærer. (Foto: Carolina Romare)
 

- Det er meget interessant, synes jeg. Og jeg bliver sporet mere og mere ind på skuespillet, siger den danske Grand Prix-vinder, der dog ikke helt er klar til at springe ud i en rolle endnu.

- Jeg vil gerne arbejde lidt mere med det, inden jeg ligesom begynder at kunne ses. Jeg har jo ikke noget erfaring med skuespillet, siger Emmelie, der havde en mindre rolle som luder i DRs dramaserie 'Borgen', som blev optaget inden hendes Grand Prix-eventyr startede.

Grand Prix-vinder som Borgen-luder

Trods den lille skuespiller, der spirer i Emmelie de Forrest, har hun ikke planer om at droppe musikken. I løbet af sommeren er hun klar en ny single i første omgang og efterfølgende en ep.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind