Numsevisende Amalie til Kim Kardashian: Go home!

Den danske realitydronning har aldrig sat sit lys under en skæppe. Nu vil hun lægge arm med Kim Kardashian

Det er ved at være noget tid siden, vi har set noget til Danmarks ukronede realitydronning på tv. For et par år siden fulgte vi ellers både med i paradisisk druk, bryllup og uendelige skænderier med on/off-kæresten Peter Birch for rullende kameraer. Så blev der pludselig stille.

Men som Ekstra Bladet skrev i sidste uge, har Amalie Szigethy hele to tv-projekter i gang - og det ene af dem ser ud til at blive en særdeles saftig affære.

TV: Derfor får Amalie malet større bryster

Amalie har de seneste dage lagt adskillige pikante billeder af sig selv på de sociale medier og teaset for en film, der er under opsejling. Senest har hun delt et foto, hvor hun viser mås i lækkert lingeri.

Formentlig - og forhåbentlig - er det ren (numse)gas, når Amalie sammen med billedet skriver, at Kim Kardashian godt kan lægge sig. For godt nok er Amalie en særdeles velskabt køn dansk pige, men lige i røv-sammenhæng er selveste Kim Kardashian i en liga helt for sig selv.

Hvad det er for en film, Amalie har gang i, er stadig en velbevaret hemmelighed. Men mon ikke den er værd at glæde sig til.

 Amalie viser her et trick til, hvordan en anden kropsdel bliver endnu bedre.