Ny 'Barbie Girl' til Dif: Scorer 17 år yngre kvinde

René Dif har fået ny kæreste, og det er ikke hvem som helst. Han har nemlig scoret sig en 17 år yngre kvinde

René Dif har skiftet single-livet ud med tilværelsen i et fast parforhold med den 32-årige tjener Linet Jo. Det skriver Tæt På.

De to mødte hinanden i november 2015. Rene Dif fortæller, at en fælles bekendt satte de to op på en blind date.

- Han mente, at vi ville være det perfekte match. Det resulterede i en blind date på restaurant Taller i København, og så har vi set hinanden lige siden, fortæller en glad René Dif til Ekstra Bladet.

Og netop et perfekt match kan man tale om. Linet Jo er nemlig tjener, og har ligesom René Dif en stor forkærlighed for mad.

- Linet har også en stor passion for madkunsten og især vegansk mad. Men også alt muligt andet, så ja vi hygger os meget med vores passion. Hun har også været med på et par festivaler og hjulpet til, det er hyggeligt, synes jeg, siger René Dif.

Den nye flamme kommer oprindeligt fra Aarhus, men René Dif fortæller, at hun har boet i København i mange år.

Selvom René Dif i Oktober fyldte 49 år, har alderen altså ikke været et problem. Hvordan han fik en ung sild på krogen, kan han ikke helt forklare.

- Haha, jeg har ikke opskriften på det, men det drejer sig vel om, at være sig selv og at kemien er der fra første sekund. Så tager man ikke fejl, fortæller René Dif.

Se Difs nye kæreste her: