Ny løvinde i hulen: - Jeg glæder mig meget

Der sker en ændring i DR-programmet 'Løvens hule', hvor gummistøvle-dronningen Ilse Jacobsen efter en shitstorm bliver skiftet ud af ny løvinde 

Det nye lineup i 'Løvens Hule'. Foto: Per Arnesen/DR
Det nye lineup i 'Løvens Hule'. Foto: Per Arnesen/DR

Danmarks Radio kan i dag i et tweet afsløre, at jurist og direktør for Freeway-koncernen Mia Wagner skal overtage den varme plads i stolen fra tidligere investor i programmet Ilse Jacobsen.

Erhvervskvinden Ilse Jacobsen har trukket sig fra programmet efter flere artikler, der har omhandlet dårligt arbejdsmiljø i hendes virksomheder.

- At deltage i 'Løvens hule' passer godt med ambitionerne for Freeway-koncernen. Jeg er åben for at gå ind i nye markeder, som passer ind i vores vækststrategi, men jeg vil have et vågent øje for synergier i forhold til vores eksisterende forretninger. Jeg glæder mig meget til at møde Danmarks sejeste iværksættere i 'Løvens hule', siger Mia Wagner i en pressemeddelelse.

'Løvens hule'-deltagere er blevet mangemillionærer: - Det er en rigtig stor dag for os

Mia Wagner arbejder som direktør i den familiebaserede virksomhed Freeway i Viborg og er uddannet jurist. Koncernen tæller over 25 virksomheder og har brands som Dating.dk, Roomservice og Plusbog.dk.

I Freeway går Mia Wagner i spidsen for firmaets investeringer i nye brancher.

'Løvens Hule' jagter nye deltagere på dansk messe

Mia er 40 år, og privat bor hun i Viborg med sin kæreste og deres børn.