Nybagt far: Tv-vært skriver rørende brev til sønnen

Mikkel Kryger er blevet far, og i et åbent brev på Instagram byder han sønnen Max velkommen til verden

Mikkel Kryger skriver brev til sønnen. Foto: All Over Press
Mikkel Kryger skriver brev til sønnen. Foto: All Over Press
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Forelsk dig. Du vil blive såret, og jeg vil hade, når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindfold, hvis du tør.

Sådan lyder et af de mange rørende råd, Mikkel Kryger giver sin lille søn i et åbent brev, som han har delt på sin Instagram-profil.

I forsommeren blev 'Go' Morgen Danmark'-værten far for første gang, da kæresten, Mill Mynthe Rasmussen, fødte parrets lille søn, og i brevet på Instagram byder Kryger baby Max velkommen til verden.

TV2-vært slået omkuld af stærk chili

- Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved, at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv - lige nu er den tanke ikke til at bære.

- Fejl. Dem lærer du af. Bliv aldrig for voksen. Leg, fjol og grin så meget, som hjertet begærer. Sjov og ballade har ingen alder, skriver tv-værten i Instagram-brevet til et billede, hvor lille Max ligger i en blå sparkedragt.

(Artiklen fortsætter under billedet).

Kryger opfordrer også sønnike til at leve i nuet, respektere naturen og alle slags mennesker uanset religion og hudfarve og ikke tage velstand for givet.

Tv-værten anbefaler desuden sin lille søn at se EM-fodboldfinalen i 1992 igen og igen og igen, spise toast og høre Haddaways hit 'What Is Love' for fuld smadder.

Efter besøg hos numerolog: Det hedder de kendte nu

- Sæt ikke dit hår i spikes med gelé. Det er ikke pænt. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra 'Beverly Hills' - det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. Hvis du får tykke ankler (ligesom far) - så lær at elske dem, lyder det desuden fra den 'Voice Junior'-aktuelle TV 2-vært, som også har et klart budskab til lille Max.

- Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed. Elsk! Kast dig ud i kærligheden!

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+