Nybygger-vindere jubler: Nu er huset endelig vores

Der skulle gå præcis fire uger, fra Lise og Michael vandt deres drømmehus, til det var deres

Ekstra Bladet mødte de to vindere af 'Nyggerne' dagen efter, at programmet var blevet afsluttet. Her fortæller de om fremtiden, sejren og hvad de vil ændre ved boligen.

Selvom Lise og Michael for rullende kameraer for fire uger siden fik overdraget nøglerne til deres drømmehus, så var det først i går, at vinder-boligen i Farum officielt og reelt blev deres.

TV Lise og Michael vandt drømmehuset: Nu skal der siges op

Kæresteparret, der vandt TV 2-programmet 'Nybyggerne' og et spritnythus til 3,4 millioner kroner, har siden ventet og ventet og ventet på, at de kunne få deres præmie.

Som 21-årige Lise forleden fortalte til Ekstra Bladet, så er papirarbejdet i forbindelse med overdragelsen trukket ud.

- Vi har haft vores advokat til at se alle papirerne grundigt igennem, og de har været frem og tilbage et par gange, fortalte hun.

Da Lise og Michael vandt drømmehuset, fik de den blå nøgle til deres hus. De venter stadig på, at den rigtigt kan blive deres. (Foto: Foto: Henrik Ohsten/TV 2) TV Nybygger-vindere venter stadig: Derfor er vi ikke flyttet ind

Men i går skete det så, skriver Lise på sin Instagram-profil. Parret kunne endelig skrive under på, at huset, som de har forvandlet fra råhus til et rålækkert hjem, nu er deres.

Nu mangler parret kun at få tinglyst papirerne, så kan de rykke ind i deres nye Farum-hus.

Lise og Michael regner med, at tinglysningen vil tage et par uger, så den endelig flyttedato har de ikke endnu.

- Vi har pakket hele vores lejlighed i Aalborg ned og skal være ude den 15. maj. Vi har fået lov til at læsse vores ting af i huset i Farum, men vi ved altså ikke, hvornår vi selv må være der, siger hun.

- Med lidt held kan det være, at det kommer til at passe med midt i maj, siger den optimistiske nordjyde.

The winner takes it all....og resten måtte gå tomhændede hjem fra deres deltagelse i 'Nybyggerne'. (Foto: TV 2) TV Det sker der med de andre huse fra 'Nybyggerne'

Lise og Michael har allerede forladt deres flyttekasse-fyldte lejlighed og bor nu hos deres forældre. Samtidig har Michael sagt sit job som mekaniker op og Lise er stoppet på sygeplejestudiet i Aalborg.

Hans Pilgaard sætter en flot gevinst på højkant, men skattefar napper halvdelen. (Foto: TV2/Henrik Ohsten) Kendte Skattefar sluger tv-præmier: Så lidt får vinderne