Nye frække billeder af Remees kæreste

Mathilde Gøhler har fået opdateret sin profil på modelbureauets hjemmeside

Remees smukke kæreste, Mathilde Gøhler. Nu er der nye billeder af hende. (Privatfoto).
Remees smukke kæreste, Mathilde Gøhler. Nu er der nye billeder af hende. (Privatfoto).

Der er ikke noget at sige til, at Remee har haft travlt med at flytte sammen med den nye kæreste, modellen Mathilde Gøhler, som han blev kæreste med sidste år efter bruddet fra Simona Popovic.

Gøhler har fået lavet spritnye billeder til sin profil på modelbureauet Le Management, hvor der ikke overlades meget til fantasien.

Du kan se billederne her. Scroll ned og se Remees kæreste.

På siden afslører hun, at det ikke altid er en drøm at være topmodel med hele verden som sin arbejdsplads.

- Selv om det lyder som et i-lands-problem, så er det at være væk fra min kæreste og min familie det hårdeste ved mit job. Jeg vil ikke lyde utaknemmelig, men nogen gange er det bare rart at tilbringe en søndag derhjemme med kæresten og en god film, siger hun i det medfølgende interview.

Remee og Mathilde Gøhler er på ferie på Seychellerne sammen. (Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Remee og modelkæresten i ferieparadis

Remee er vant til at omgive sig med kendisser fra hele verden, men han skal formentlig ikke invitere Justin Bieber med til en af sine fester. For ham er Mathilde vild med.

- Jeg ved, det lyder latterligt, men jeg ville elske at møde Justin, siger Mathilde, der har bragt sin hund Bom ind i Remes liv.

Når hun er på modelopgave i udlandet, er det musiksmeden, der passer kræet hjemme i deres lejlighed på Islands Brygge.