Nyforlovet 'Broen'-stjerne vil stå hvid brud

Kærligheden spirer mellem skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina og Julias Moon-sangeren Louis Samson, der netop er vendt hjem fra L.A.

Det unge kendis-par har været kærester i et års tid og bor sammen. (Foto: Anthon Unger)
Det unge kendis-par har været kærester i et års tid og bor sammen. (Foto: Anthon Unger)

I januar svarede hun ja på det spørgsmål, som de fleste piger drømmer om at blive stillet. Siden har det været meget sparsomt med kommentarer fra det nyforlovede par, men nu åbner 'Broen'-skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina og sanger Louis Samson op for detaljer omkring frieriet og det forestående bryllup.

Ungt dansk kendispar er blevet forlovet

- Det skete i Los Angeles, hvor vi lige er kommet hjem fra, siger Louis Samson, der er frontvokal i det danske band Julias Moon.

Sarah-Sofie Boussnina afslørede selv nyheden om forlovelsen på Instagram, hvor hun hashtaggede et billede af sig selv og kæresten med ordet 'forlovede'. Men parret har valgt at holde kortene tæt til kroppen lige siden.

På den røde løber til årets Robert-uddeling søndag aften var kærligheden dog helt tydelig mellem det unge stjernepar.

Årets par: De fandt sammen

- Vi vil gerne holde det ret privat, men vi er virkelig bare så glade, smiler 25-årige Sarah-Sofie Boussnina, som har dannet par med den to år yngre 'Lipstick Lies'-sanger siden starten af 2015.

Parret vil ikke afsløre, hvornår brylluppet skal stå, men en del af påklædningen til den vigtige dag har den mørklødede '1864'-skuespillerinde allerede styr på.

- Det bliver med mig i hvid kjole, siger Sarah-Sofie Boussnina.

Dansk stjernefrø er klar til udlandseventyr