Annonce:
Annonce:

Nyt job til Anders Langballe

Den tidligere TV2-redaktør skal være kommunikationschef

Anders Langballe skal fra marts være kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer. Foto: Anette Sønderby Madsen
Anders Langballe skal fra marts være kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer. Foto: Anette Sønderby Madsen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

TV2s tidligere politiske redaktør nåede ikke at være uden job ret længe.

I slutningen af januar meddelte Anders Langballe, at han og TV2 var nået til enighed om at stoppe deres samarbejde, og allerede nu har han fået et nyt stort job.

Anders Langballe er blevet ansat som som ny kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

- DH er et markant talerør for handicapbevægelsen, og vi er godt i gang med at få samfundet til at engagere sig i os med handicap. Anders Langballe vil styrke vores arbejde med sine evner inden for politisk kommunikation og gøre DH’s stemme endnu tydeligere, siger Thorkild Olesen, der er formand for Danske Handicaporganisationer.

Annonce:

Danske Handicaporganisationer er det fælles talerør for 35 handicaporganisationer og repræsenterer 340.000 mennesker med alle typer handicap. Synlige og usynlige – fra hjerneskade og gigt til udviklingshandicap og sindslidelse.

TV2-profil ramt af blodprop i hjernen

For 15 måneder siden blev Anders Langballe ramt af en blodprop i hjernen, og har siden kæmpet for at genvinde sit sprog og sin førlighed.

- Jeg har fået øjnene op for, hvad der er at arbejde med i handicapbevægelsen, siger Anders Langballe til Ekstra Bladet.

Ifølge Anders Langballe har han været igennem et langt sygdomsforløb med genoptræning, hvor han har mødt nogle af landets dygtigste mennesker, når det handler om behandling af hjerneskader.

Annonce:

- Jeg er rigtig glad. Det kan ikke blive et bedre match. Jeg har virkelig lyst til at bruge mine kræfter på noget, der giver mening og det giver mere mening for mig nu. Jeg kan dele ud af mine erfaringer og mit forløb. Jeg kunne ikke forestille mig et job, der på nuværende tidspunkt ville passe bedre, siger Anders Langballe, der gennem sit sygdomsforløb både har stødt på op og nedture.

Færdig på TV2

Han glæder sig til at kunne dele ud af sine erfaringer og være med til at hjælpe mennesker, der enten har eller har fået et handicap.

- Det skal ikke været et tabu at blive syg, siger Anders Langballe til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Jeg vil dele ud af mine gode erfaringer men også de dårlige, hvor systemet ikke har slået til. Jeg har mødt mennesker, der har været i genoptræning og har fået dårlig hjælp. Der kan jeg bidrage med noget. Det kommer til at handle om politik, kommunikation og presse.

Han glæder sig til, at han i fremtiden nu har mulighed for at lave noget, der giver mening for ham og hans familie.

- Jeg glæder mig til at få familielivet til at hænge sammen, på en anderledes og bedre måde. Jeg glæder mig virkelig til at komme på arbejdsmarkedet igen, hvor det giver en anden balance i mit liv, siger Anders Langballe.

Anders Langballe tiltræder i starten af marts.

Kollapsede på drømme-ferie

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: