Annonce:
Annonce:

Nyt job til Fetterlein: - Jeg har ikke haft styr på en skid

Den notorisk solbrændte ekssportsmand reklamerede engang for solcreme. Nu optræder spradebassen, der tidligere i livet brugte millioner på fest og ballade, selvironisk i reklame for et regnskabsprogram

PR foto/Dinero
PR foto/Dinero
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein har for år tilbage med stor selvironi reklameret for solcreme - et produkt, man ikke lige umiddelbart ville forbinde den notorisk solbrune spradebasse med.

Nu er han så på spil igen i reklameland, og endnu en gang er der tale om, at 'modsætninger mødes'.

Charmetrolden optræder således i en ny videoreklame for Dinero.

Arbejdsgiveren kan så passende lære Fetterlein at holde styr finanserne, for det er et regnskabsprogram, der kan bruges til blandt andet at sende fakturaer, bogføre bilag og indberette moms med.

Stor kampagne på vej
I reklamen ses Fetterlein klædt ud som gigantisk femkronemønt på en scene under en operaoptræden - og med en replik til sidst.

Annonce:

- Jeg kender Martin Thorborg (stifter af- og administrerende direktør i Dinero, red.), og så vidt jeg kunne forstå på reklamebureauet, så havde han syntes, det var skidesjovt, hvis det blev mig. Men jeg er faktisk begyndt at lave en del reklamefilm – jeg har en tre-fire stykker, der kommer ud meget snart. Blandt andet en stor kampagne for et flyttefirma, siger Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet.

Sådan ser det ud, når Frederik Fetterlein giver den i rollen som mønt. Se videoen længere nede i artiklen. Pr foto
Sådan ser det ud, når Frederik Fetterlein giver den i rollen som mønt. Se videoen længere nede i artiklen. Pr foto

- Giver det boksen?

- Det er ikke dårligt betalt, men mediebranchen er ikke som for ti år siden, hvor jeg var med i alle de der mærkelige programmer. Men jeg var lige ved at få et reklamejob for et kæmpe firma herhjemme, hvor jeg var en af de sidste tre blandt mange hundrede. Jeg fik det ikke, men jeg ville have fået kassen.

- En million?

- Nu nåede vi ikke så langt, men jeg vil tro, at det var noget i den dur.  Det, jeg har lavet nu, er dog ikke så kæmpestort. Men da de spurgte, så sagde jeg ja. I min alder – hvorfor ikke?

Se herunder, hvordan det så ud, da Fetterlein reklamerede for 'de tre gange s' - skygge, solhat og solcreme. Artiklen fortsætter efterfølgende ...

- Du tjente millioner som sportsmand og har selv fortalt, du havde store armbevægelser og fyrede en masse penge af. Og nu er du reklamefigur for et regnskabsprogram. Ironisk?

Annonce:

- Ha, ha, ja - jeg har ikke haft styr på en skid. Men det er jo sjovt. Jeg har også flyttet mange gange i mit liv. Så er det skægt med en reklame for et flyttefirma. Det samme med solcremereklamen. Det var lidt en gambling for dem. Jeg var jo totalt nougatbrun. Alle gode råd mod kræft – de var til mig. Men herhjemme er det altid godt at tage lidt pis på sig selv, siger Fetterlein.

Spiller tennis igen
Han fortæller gerne, hvordan han - ud over reklamerne - tjener til dagen og vejen i en alder af 52. Og det går ganske godt:

- Jeg er begyndt at lave tv igen, og jeg har en to-tre tv-ting, jeg skal lave snart. Det giver de sædvanlig gode penge. Men min primære indtægtskilde lige nu er, at jeg træner børn og unge i tennis og laver tenniscamps. Jeg er god til at lære fra mig, og det er fedt og fornuftigt frem for at kaste sig ud i at lave en masse vanvittige projekter uden livline.

Den tidligere sportsstjerne og millionær, som før har indrømmet særdeles økonomisk store armbevægelser, reklamerer nu selvironisk for et regnskabsprogram

Sussi og Leo prøvede partnerbytte to gange, og begge gange ødelagde det venskabet. Det fortæller Sussi i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: