Nyt job til Qvortrup

Den tidligere sladderboss skal riste medierne i nyt radioprogram

Her ses Henrik Qvortrup og Mikkel Andersson. Foto: Radio 24/7
Her ses Henrik Qvortrup og Mikkel Andersson. Foto: Radio 24/7

Mens Henrik Qvortrup går og venter på, at anklagemyndigheden afgør, om der skal rejses tiltale eller ej i Se og Hør-skandalen, kan den tidligere sladderboss notere sig, at han ikke er dømt ude af medierne

Radio 24syv har hyret ham som den ene af to værter, der skal stå bag det nye program 'Q&A'.

Programmet er et ugentligt medieprogram, hvor medierne og deres metoder vil være i centrum.

'Q for Qvortrup og A for Andersson. Med programmet 'Q&A', beværtet af de herrer Henrik Qvortrup og Mikkel Andersson byder Radio24syv nok engang ind med et ugentligt, aktuelt mediemagasin. De har hver især rigtig gode sager med til festen; Henrik Qvortrup har efterhånden været overalt i den danske medieverden, foruden en periode som spindoktor for statsminister Anders Fogh Rasmussen - og efter Se&Hør-skandalen er han havnet et sted, hvor han har alt at vinde og intet at tabe. Mikkel Andersson har først og fremmest gjort sig bemærket som medstifter og redaktør af det satiriske magasin RokokoPosten, men fylder samtidig mere og mere som en kvalificeret revser af medierne, foruden et virke som skribent på Berlingske Tidende og som debattør og blogger', skriver Radio 24syv i omtalen.'

Henrik Qvortrup skal være far for sjette gang: - Vi glæder os

Der lægges op til, at programmet bliver alt andet end medløberi.

'Med Q og A ved mikrofonen er der linet op til et særdeles underholdende og nærgående mediemagasin, hvor de hellige kameler virkelig får en over puklen, og ingen skylder nogen noget', hedder det i pressemeddelelsen.

Programmet får først premiere til juni og programchef Mads Brügger glæder sig.

Se og Hør-sagen endelig berammet

- Q&A bliver det mediemagasin, som mangler i den danske mediefauna, og vi glæder os rigtigt meget til at udsende det, siger Mads Brügger.

Qvortrup, der ellers i sin tid blev dømt ude af pressen på grund af Se og Hør-skandalen, glæder sig ligeledes.

- Jeg er super glad for, at Radio24syv har givet mig muligheden for at gå i flæsket på dansk presses utroligt mange farisæere og dobbeltmoralister, siger han.