Nyt job til Rikke Hørlykke

Der er masser af action, sved og drama i den tidligere håndboldspillers nye arbejde

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Rikke Hørlykke elsker udfordringer, og sådan en ny en af slagsen har den 40-årige tidligere håndboldstjerne nu sagt ja til.

Fra i dag kan hun kalde sig tv-vært, når optagelserne til et nyt actionfyldt program starter i Arresø i Nordsjælland.

'Spartan' hedder programmet, som Hørlykke skal stå i spidsen for, og hun bliver ikke alene. Som medværter får hun rutinerede Pelle Hvenegaard og Peter Falktoft.

Kolde forhindringer
Rollerne mellem dem er fordelt. Og mens Pelle Hvenegaard er den klassiske vært, Falktoft kommentator, så er Rikke Hørlykkes tjans at interviewe deltagerne, der kæmper sig gennem Danmarks største forhindringsbane, der er bygget op ude i det kolde efterår.

- Det bliver mig, der stikker mikrofonen i hovedet på deltagerne, når de synes, at det er mest irriterende. Men det bliver også mig, der kommer til at føle med dem og blive deres ven, siger Hørlykke, der tidligere har lavet en del tv.

Mistede jobbet på grund af sin mand: Jeg skal sgu ikke vurdere ham

Siden hun lagde håndbold og harpiks på hylden har hun medvirket i række programmer. Blandt andet 'Vild med dans', 'Den store klassefest', 'Mesternes mester' og senest har hun været en af DR Sportens håndboldeksperter.

 

- Men det at være vært er ret nyt, og jeg er jo ikke journalistisk trænet til at stille spørgsmål. Til gengæld har jeg min umiddelbarhed, og jeg elsker fysiske udfordringer. Jeg skal bare være mig selv, og jeg er virkelig oprigtigt interesseret i, hvordan deltagerne klarer sig, siger hun til Ekstra Bladet.

Både Rikke Hørlykke og hendes to medværter har testet banen, der går gennem mudder og iskoldt vand. Det gjorde de i går, og nu glæder hun sig endnu mere til at komme i gang med optagelserne.

- Jeg er vildt nysgerrig på forhindringsbaner og har selv prøvet lidt OCR-træning det seneste års tid, fortæller Rikke Hørlykke, der kun har sagt ja til værtsjobbet, fordi formatet er det helt rigtige.

Hørlykke skærer sig selv til blods på tv

- Leg og fysisk aktivitet er lige mig. Og så hylder 'Spartan' virkelig det atletiske og dem, der kan noget. Det er på en måde lidt nyt. Her er ikke noget med at grine af dem, der ikke klarer den, som man har set før på tv. Her er det teamwork, der tæller. Holdet er ikke stærkere end det svageste led, siger Rikke Hørlykke, der ikke har planer om at skulle være tv-vært på fuld tid.

- Jeg står ikke med sådan en uforløst drøm om at blive tv-vært. Så var jeg nok gået efter det noget før. Men det format er lige mig, siger den tidligere håndboldspiller, der i dag driver sit eget firma, hvor hun er personlig træner.

- Og så er der jo det med udfordringer og nye ting....dem har jeg altså svært ved at sige nej til, griner hun.

Rikke Hørlykke: Nu er jeg hønemor

Sådan så det ud, da Rikke Hørlykke i forbindelse med TV2-programmet 'Mesterens Mester' i 2013 skar sig selv. Video: TV2

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+