Nyt kendispar: Se hvem Mascha nu dater

Mascha Vang og Rasmus Jarlov bekræfter, at de dater

Mascha Vang og Rasmus Jarlov dater. Det fortalte de til Ekstra Bladet på den røde løber ved Danish Beauty Awards fredag aften. (Foto: Jakob Jørgensen)
Mascha Vang og Rasmus Jarlov dater. Det fortalte de til Ekstra Bladet på den røde løber ved Danish Beauty Awards fredag aften. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den 36-årige blogmama Mascha Vang og den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov dater. Det bekræftede de begge til Ekstra Bladet, da de fredag aften sammen gik op ad den røde løber til Danish Beauty Awards i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

- Hvorfor følges I på den røde løber, Mascha?

- Det er fordi, vi dater.

Rasmus Jarlov havde endda valgt sin 39 års fødselsdag til at vise den spirende forårsflirt frem.

- Dater I?

- Ja, det gør vi.

- Hvad er du faldet for ved Mascha?

- Hun er tydeligvis en flot kvinde. Det skal man være blind for ikke at kunne se.

- Er i kærester?

- Nej, det tror jeg er for meget at sige. Vi ses bare lidt, siger Jarlov.

Det noget fåmælte og til tider fnisende par ville hverken fortælle, hvor længe de har kendt hinanden, eller hvordan de mødtes.

Mascha Vang dannede sidst par med komikeren Andreas Bo. De gik fra hinanden i oktober 2015. Hun fik i 2012 datteren Hollie Nolia Kiesa Vang sammen med racerkøreren Nicola Kiesa.

Er Mascha Vang mon nu klar til at få børn? Vi mødte hende til et babyevent tidligere på året, hvor hun ærligt og åbent fortæller. Hør mere i indslaget foroven