Nytårsbombe: 'Vild med dans'-babe viser bule

Viktoria Franova venter sit tredje barn

Smukke Viktoria Franova er gravid for tredje gang. Foto: Kristian Linnemann
Smukke Viktoria Franova er gravid for tredje gang. Foto: Kristian Linnemann

Viktoria Franova må midlertidigt stille danseskoene på hylden. På årets første dag afslører den tidligere 'Vild med dans'-babe, at hun venter sit tredje barn.

Det er på Instagram, at 41-årige Franova smider den gode nytårsbombe og viser en temmelig stor mave frem

Her skriver hun blandt andet, at hun føler sig ufattelig taknemmelig, og at hun er er klar til det endnu kapitel med en baby i familien.

'Mor igen - babybror - alle drengene - klar til kaos, skriver Viktoria Franova, der i forvejen har to børn med iværksætteren og forretningsmanden Jakob Jønck.

Viktoria Franovar har deltaget i 'Vild med dans' tre gange, og den slovakisk fødte dansers gudesmukke krop, kønne ansigt og spillevnede øjne glemmer man nemlig ikke lige sådan.


Viktoria Franova debuterede i 'Vild med dans' med stil, da hun sammen med sangeren Simon Mathew først sikrede sig andenpladsen i showet og siden vandt den specielle julegalla-version af programmet. Næste gang Franova trådte ind på dansegulvet, ramte hun bunden. Sammen med Oliver Bjerrehuus røg hun ud som første par. Franovas sidste partner i showet var skuespilleren Nikolaj Kopernikus, som hun dansede med i programmets 8. sæson.

Husker du danse-baben Viktoria Franova: Det laver hun i dag

Under efterårets udgave af danseprogrammet besøgte Viktoria Franova studiet. Her fortalte hun til Ekstra Bladet, at TV2 år efter år har TV2 haft snøren ude efter hende for at få hende til at vende tilbage til dansegulvet. Hver gang er det blevet til et nej tak, men hun vil ikke helt vil afvise, at hun en gang vender tilbage.

'Klumpedumperne': De blev nummer sjok i 'Vild med dans'

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Viktoria Franova.