Ole Henriksen fanget i USA: Savner Danmark

Ole Henriksen er fanget i Californien, hvor stort set alt stadig er lukket på grund af coronavirus

Ole Henriksen sidder stadig i karantæne i hjemmet i Californien. Foto: Jonas Olufson
Ole Henriksen sidder stadig i karantæne i hjemmet i Californien. Foto: Jonas Olufson

Danmarks cremekonge over dem alle, Ole Henriksen, kan i øjeblikket ikke komme til Danmark, selvom han gerne ville.

Ifølge Se og Hør sidder han og manden Laurence Roberts fortsat i karantæne i deres hjem i L.A., og Ole Henriksen, 69, savner Danmark og København, fortæller han.

– Vi klarer os fint, og vi klager bestemt ikke. Jeg arbejder meget hjemme fra huset og laver interviews over Skype og Zoom med folk fra hele verden. Og jeg får dyrket en masse motion. Men USA er meget mere lukket ned end Danmark, så vi længes efter vores hjem der, siger han til mediet.

Ole Henriksen ejer en lejlighed i København, men selvom de flere gange har forsøgt at booke flybilletter for at komme dertil, er afgangene hver gang blevet aflyst.

Afslører vanvittige planer

Ole Henriksen og Laurence Roberts har været gift siden 2008. Foto: Anthon Unger
Ole Henriksen og Laurence Roberts har været gift siden 2008. Foto: Anthon Unger

Lejligheden, som er 300 kvadratmeter, ligger i det indre København på Sankt Annæ Plads. Her fejrede Ole Henriksen og Laurence Roberts sidste år jul.

- Det er vildt spændende for os, og Laurence elsker Danmark, og han elsker jul. Det bliver spændende at holde det herhjemme, for vi gør jo meget mere ud af jul herhjemme, end man gør i USA. Stearinlys og gløgg og hygge. Vi hygger os bedre herhjemme end andre steder, lød det i den forbindelse fra Ole Henriksen.

Ulf klar til ny kærlighed