Oliver Bjerrehuus: Derfor filmede jeg på Christiania

Fotomodellen er hovedperson i en dramatisk og opsigtsvækkende musikvideo

Følg Danske kendte

Sangeren Jonathan Ransons musikvideo til nummeret 'Sleepwalkers and Honeymoonstalkers' kan snildt bruges som vejledning i, hvordan man IKKE skal opføre sig, når man færdes på Christiania.

I videoen vælter Oliver Bjerrehuus stangstiv rundt blandt christianitter og andet godtfolk på Staden.

Dødsdrukturen ender med, at han bliver smidt ud af værtshuset Woodstock, får bank af en pusher og til sidst falder i søvn på en bænk.

41-årige Oliver Bjerrehuus har udover sit arbejde som international fotomodel også gjort sig bemærket som tv-vært. Foto: Jonas Olufson
41-årige Oliver Bjerrehuus har udover sit arbejde som international fotomodel også gjort sig bemærket som tv-vært. Foto: Jonas Olufson
 

Hændelsesforløbet i videoen er naturligvis ren fiktion, men faktisk var det ikke helt uden udfordringer at få lov at filme på Christiania.

- Jeg takkede straks ja, da jeg blev spurgt, om jeg ville medvirke i musikvideoen. Udover at jeg er vild med Jonathans nummer, synes jeg, at det var et interessant projekt at skyde en video på Christiania, hvor det ellers er strengt forbudt at filme, siger Oliver Bjerrehuus og tilføjer:

- Der tog vildt lang tid at lave videoen, da mange af christianitterne blandede sig. Nogle blev sure og råbte af os, og andre synes bare lige, at de ville give os gode råd. 

Efter hede kys: Bjerrehuus med nyt lummert tilbud til Nikita

Se hele musikvideoen her:

Oliver Bjerrehus understreger, at hans brandert naturligvis var rent skuespil og fortæller, at hvis man rent faktisk opfører sig på den måde på Christiania, ville man blive smidt ud med det samme.

At det overhovedet kunne komme på tale, at gennemføre en musikvideoindspilning på Christiania skyldes, at sanger Jonathan Ranson selv bor på Christiania.

Trist melding fra syg Suzanne Bjerrehuus

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller