Oliver Bjerrehuus dropper LA-tur: Bliver hos sønnen

Tv-værten har opgivet sin årlige drengerøvstur til USA

Foto: TV3
Foto: TV3

De sidste par år på denne tid, har Oliver Bjerrehuus befundet sig i Los Angeles. Her han været på drengerøvstur til computermesse med en god kammerat og ca. 70.000 spilnørder fra hele verden. Men i år er der andre boller på suppen.

Den 40-årige far til tre har nemlig besluttet at blive hjemme for at støtte sin søn Oscar, som går til eksamen.

- Jeg skal læse med Oscar. Lige nu er han oppe i engelsk, fortæller tv-værten og modellen, da Ekstra Bladet taler med ham, mens han venter på, at sønnen skal komme ud fra eksamenslokalet.

Oliver Bjerrehuus: Tjente 800.000 på fem dage

15-årige Oscar er i fuld gang med folkeskolens afgangseksamen, og hans far har helt styr på, hvilke fag teenageren skal op i.

- Dansk, fysik, kemi og samfundsfag, kommer det prompte.

- Kan du huske stoffet fra dengang, du selv gik i 9. klasse?

- Jeg skal ikke lave det for ham, men bare sidde at kigge ham over skulderen og prøve at være en slags mentor for ham. Men man har jo lyst til at tage opgaven selv og kaste den af h. til for ham, griner han.

Bitch-fight: Kronborg skide sur på Nikita

Indtil videre ser det ud til, at Oliver Bjerrehuus gør det godt som eksamensmentor. Oscar fik topkarakteren 12 i engelsk.

Efter sommerferien begynder sønnike i 1.G.

Oliver Bjerrehuus har Oscar sammen med sin ekskæreste Anna von Lindholm. Sammen med Gunnvør Dalsgaard har han døtrene Sigga og Hanna.

Nu taler Bjerrehuus om bruddet