Oliver Bjerrehuus i slemt styrt: Måtte aflyse vigtigt pressemøde

Supermodellen er sengeliggende, efter han væltede på cykel

Oliver Bjerrehuus var nede og kysse asfalten. Foto: Jonas Olufson
Oliver Bjerrehuus var nede og kysse asfalten. Foto: Jonas Olufson

Højt at flyve dybt at falde.

Sådan må Oliver Bjerrehuus have tænkt, da det tidligere i dag blev offentliggjort, at han har fået en central rolle i opsætningen af 'Kærlighed ved første hik' i Tivoli.

Men da castet til musicalen skulle præsenteres på et pressemøde, var Oliver Bjerrehuus ikke dukket op, da en cykeltur tidligere på dagen ikke gik helt som planlagt.

Og nu ligger tv-stjernen og modellen hjemme i sin seng, da han var nede og kysse asfalten i Guldbergsgade på Nørrebro i København.

- Jeg skulle ud og køre på min cykel, men jeg nåede ikke så langt, før jeg væltede forover på cyklen og slog mig, og nu ligger jeg bare derhjemme og slapper af, lød det fra Oliver Bjerrehuus.

Oliver Bjerrehuus får en central rolle i musicalopsætningen af 'Kærlighed ved første hik!'. Foto: Miklos Szabo Event & Kultur Oliver Bjerrehuus i overraskende karriereskift

Den 42-årige familiefar er heller ikke sluppet helt uskadt fra ulykken.

- Jeg har fået et sår i ansigtet, da jeg faldt meget uheldigt, sagde stjernen over telefonen.

Det er ikke kun i ansigtet, at den populære herre er ramt.  En skade fra en tidligere tv-optræden er ifølge Oliver Bjerrehuus dukket op igen.

- For nogle år siden var jeg med i 'Stjerner på vippen', hvor jeg fik en dobbelt diskusprolaps i nakken, og derfor er det mere alvorligt, når der sker sådan noget med mig.

Det er for tidligt endnu til at sige, hvornår han er tilbage fra sygesengen.

- Lige nu ved jeg ikke, hvor lang tid jeg bliver liggende på sofaen, men jeg skal altid tage den ekstra med ro, når det er noget med min ryg at gøre, lød det fra den 42-årige playboy.

'Kærlighed ved første hik' har premiere 20. september.

Se klippet nedenunder, hvor Oliver Bjerrehus har en rolle i en vild musikvideo

Oliver Bjerrehuus var nede og kysse asfalten. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Oliver Bjerrehuus i slemt styrt: Måtte aflyse vigtigt pressemøde