Oliver og Nikita er gået fra hinanden

Kendisparret, som lystigt udvekslede mundvand foran fotograferne, er ikke længere sammen

Nikita og Olivers kys blev første gang fanget af kameraerne til Reality Awards

Den stormende forelskelse mellem Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus er forbi. Parret, som dukkede op til flere premierer og arrangementer i januar og februar, er ikke længere romantisk involveret med hinanden.

Det bekræfter Oliver Bjerrehuus' agent Jesper Thomsen over for Ekstra Bladet.

Danske kendte Nu løfter Nikita sløret for forholdet til Oliver

- Det er sket for noget tid siden. Men det er helt uden drama, og de er stadig gode venner, siger han.

Det var ved gallapremieren på filmen 'The Model' i begyndelsen af februar, at 40-årige Oliver og 21-årige Nikita Klæstrup første gang bekræftede, at de var mere end bare gode venner, der kyssede.

Nikita Klæstrup iført årets måske frækkeste kjole. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Suzanne Bjerrehuus: Nikita er da sød

- Ja, vi er kærester. Nu har vi datet gennem et stykke tid. Jeg har det bare så skønt. Normalt kan jeg mærke en lille sort lever, der gør lidt ondt. Men i aften har jeg sommerfugle i maven. Jeg er bare så glad, sagde Oliver Bjerrehuus og tilføjede, at han var vild med Nikita.

Det var blot en måned tid efter, at Oliver Bjerrehuus var gået fra sin on-off kæreste gennem mange år, Gunnvør Dalsgaard, som er mor til hans to døtre.

Oliver Bjerrehuus synes, det var en yndig kjole, Nikita Klæstrup havde på. (Privatfoto) TV3-reality Så brød Nikitas bryster ud af kjolen

Nikita Klæstrup har i løbet af de sidste par uger været med i TV3's 'Paradise Hotel', hvor hun har kysset med deltageren Kasper. Jesper Thomsen afviser dog, at Nikitas deltagelse i realityprogrammet har spillet ind på parrets brud.

Oliver og Nikita viste deres varme følelser foran fotograferne i februar, se mere i klippet herunder:

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Nikita Klæstrup.