Olivers narkokørsel: Her er dommen

Oliver Bjerrehuus mødte ikke selv op, da hans sag om narkokørsel i dag blev behandlet i Københavns Byret

Ubetinget frakendelse af kørekortet i tre og et halvt år og en bøde på 14.500 kroner samt sagsomkostningerne.

Sådan lyder dommen til Oliver Bjerrehuus, som den 6. februar klokken 05:45 blev stoppet af politiet på Nørrebro i København med kokain i blodet.

I dag blev sagen behandlet i Københavns Byret, og anklagemyndigheden havde på forhånd krævet, at Oliver Bjerrehuus skulle frakendes retten til at køre bil og idømmes en bøde.

Sagens hovedperson var ikke selv mødt op i retten. I stedet erklærede hans advokat, Martin Leth Hansen, sig skyldig på Oliver Bjerrehuus' vegne og accepterede dommen.

Oliver Bjerrehuus skal mandag i retten, efter han kørte bil i påvirket tilstand tidligere i år. (Foto: All Over) Danske kendte Oliver efter narko-kørsel: En kæmpe brøler

Den 40-årige model har tidligere sagt, at han fortryder, hvad han har gjort.

- Jeg var bare et fjols, det var sindssygt dumt af mig, og det var en kæmpe brøler, sagde han til Ekstra Bladet i oktober.

- Jeg kunne sagtens komme med alle mulige søforklaringer på, hvorfor det skete, men jeg lægger mig bare fladt ned. Den slags skal man ikke gøre. Så nu cykler jeg rundt og skammer mig på min Christiania-cykel, forklarede han og tilføjede, at han var klar til at modtage sin dom.

- Jeg stoler på det danske retsvæsen, så nu må jeg tage min dom, lød det dengang fra den tidligere model.

Mor og søn (Foto: Polfoto) Underholdning Suzanne om Olivers narko-sag: Den må han selv klare