Annonce:
Annonce:

Opereret for kræft: Sådan går det

Dario Campeotto og hustruen Gertrud viste sig for første gang i offentligheden siden entertainerens operation for kræft i sommer

Det var en hård operation at komme igennem for Dario Campeotto, og derfor ønskede han ikke onsdag at stille op til fotografering. Arkivfoto: Mogens Flindt
Det var en hård operation at komme igennem for Dario Campeotto, og derfor ønskede han ikke onsdag at stille op til fotografering. Arkivfoto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I sommer måtte den 83-årige sanger og entertainer Dario Campeotto igennem en operation, efter at han var blevet ramt af kræft i bugspytkirtlen.

Nu er han igen på benene, og onsdag aften var han klar til at møde offentligheden med hustruen Gertrud ved sin side, da de troppede op til gallapremiere på Wallmans forestilling 'Viva' i Cirkusbygningen i København.

Dario Campeotto, der ikke lagde skjul på, at operationen havde taget både på kræfterne og kropsvægten, frabad sig at blive fotograferet. Han og Gertrud ville dog gerne svare på et par spørgsmål, inden de forsvandt ind i mørket til forestillingen.

- Jeg har det godt, tak, lød det fra Dario Campeotto til Ekstra Bladet, inden Gertrud kunne fortælle, at alt var gået planmæssigt med sommerens operation:

Annonce:

- Alt er gået godt, og alt er fint, men det tager et stykke tid at komme sig efter sådan en stor operation. Kroppen bliver stort set delt over, sagde Gertrud.

Fremtiden er lys
Ifølge hustruen har Dario Campeotto brugt det meste af sommeren på at komme sig oven på operationen. Men parret ser lyst på fremtiden nu.

- Den (fremtiden, red.) ser fin ud, for alt er gået godt, men det er en hård omgang for kroppen, sagde Gertrud.

Dario Campeotto meddelte i januar, at han satte karrieren midlertidigt på pause, fordi han var blevet ramt af kræft.

- Jeg havde håbet at kunne opfylde de job, der er i kalenderen, men de må foreløbig udsættes. Nu må jeg bruge alle kræfter på at blive rask. Det vigtigste er nu at kæmpe for mit helbred, sagde han dengang om sin sygdom.

Dario Campeotto fik sit helt store gennembrud tilbage i 1961, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen 'Angelique'. Siden har han udgivet flere plader og optrådt utallige gange på både teater og i film.

Han og Gertrud Campeotto har været gift i mere end 45 år.

Annonce:

Her er S-toppens valgplan

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det er ekstremt voldsomt at være med i 'Korpset', fortæller Jill Liv Nielsen i Ekstra Bladets podcast 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: