Ottesen håber på retfærdighed: Det er en fucked up-situation

Svømmeren får hjælp til at bearbejde det helt umotiverede overfald, hun og hendes kæreste blev udsat for forrige søndag

Jeanette Ottesen er stadig meget psykisk mærket af overfaldet. (Foto: Jens Dresling)
Jeanette Ottesen er stadig meget psykisk mærket af overfaldet. (Foto: Jens Dresling)

Jeanette Ottesen er stadig voldsomt rystet over det fuldstændigt vanvittige overfald, som hun og hendes kæreste blev udsat for forrige søndag. Det ændrer tirsdagens sigtelse af den formodede gerningsmand ikke på.

Politiet mener at have fundet den mand, der står bag det umotiverede overfald på Jeanette Ottesen og hendes kæreste. (Foto: AP) Danske kendte 37-årig mand sigtet for overfald på Jeanette Ottesen

- Hvordan har du det med, at der nu er en sigtet i sagen?

- Det har jeg det godt med. Nu håber jeg bare, at de holder fast på ham, så han ikke løber væk igen, siger den kønne elitesvømmer til Ekstra Bladet. 

- Manden, der er sigtet for at have overfaldt dig og din kæreste, er blevet løsladt igen efter afhøringen. Hvordan har du det med det?

- Det ved jeg ikke, siger hun med et suk og fortsætter: 

- Det har politiet nok mere forstand på end jeg har. Men jeg håber bare, at der kommer til ske noget i sagen.

- Hvad præcis håber du på?

- Jeg håber, at der sker retfærdighed i sagen og at han bliver straffet for det, han har gjort, siger hun.

- Føler du nogen form for lettelse, nu hvor der er rejst en sigtelse i sagen?

- Det ved jeg ikke. Det er stadig en fucked up-situation, jeg er havnet i. Jeg er stadig pisse ked af det.

Forberedelserne til VM er blevet markant forværret, og muligvis kan den danske Guld-fisk slet ikke deltage . (Foto: Polfoto) Danske kendte Jeanette Ottesen om overfaldsmanden: Han skal sateme betale

Rent fysisk har Jeanette Ottesen det bedre dag for dag, men hun er sat betydeligt tilbage i træningen inden VM i Rusland senere på sommeren. 

- Mentalt er jeg ramt, siger svømmeren med svag stemme og fortæller, at hun har fået hjælp til at bearbejde chokket over det voldelige overfald ved højlys dag i København.

- Team Danmark har stillet sportspsykologer til rådighed, og dem har vi benyttet os af, siger hun.

Jeanette slap billigt efter hende og hendes kæreste blev overfaldet i deres bil. Men hendes kæreste måtte en tur på hospitalet - han er kommet hjem igen (Foto: Polfoto) Sport på vrangen Svømmestjerne i chok efter overfald: Han havde onde øjne

Også Jeanette Ottesens kæreste, Marco Loughran, har det fysisk bedre trods sine mange skader. Han fik flækket sit øjenbryn, knækkede fire tænder, fik hul i hovedet og revet noget af sit øre op af den 37-årige formodede gerningsmand.

- Han tager det virkelig som en mand, siger Jeanette Ottesen om sin kvæstede kæreste.

Marco Loughran og Jeanette Ottesen til galla sidste år. Tirsdag var de udsat for et voldsomt dobbelt-overfald. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Krimi Jeanette Ottesen overfaldet: Folk troede, min kæreste var 'the bad guy'