Overrasket skuespillerinde vandt Zulu-pris

Skuespillerinden Stephania Potalivo løb med prisen som Årets Skuespiller ved Zulu Awards 2016

Prisen skal stå ved den 29-årige skuespillers seng. (Foto: Jakob Jørgensen)
Prisen skal stå ved den 29-årige skuespillers seng. (Foto: Jakob Jørgensen)

Glæden og overraskelsen var tydelig hos skuespillerinden Stephania Potalivo, da hun blev kåret til Årets Skuespiller ved Zulu Awards torsdag aften.

Stephania Potalivo var da også stadig en smule befippet, da Ritzau Fokus talte med hende, efter at hun havde modtaget prisen på scenen.

- Jeg er så glad. Jeg kan slet ikke huske, hvad jeg har sagt i talen. Jeg turde slet ikke håbe på det. Det var helt vildt bare at blive nomineret. Jeg er virkelig oprigtigt glad, griner hun.

Tori Spelling og hendes mand har nydt et par dage i Danmark og er blevet glade for det danske køkken. (Foto: Jakob Jørgensen) Underholdning 'Donna Martin' til Zulu Awards: Jeg elsker dansk mad

Den unge skuespillerinde, som vandt prisen for sin rolle som Ane i serien Sjit Happens, var da også oppe mod store navne som Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Roland Møller og Julie Christiansen.

- Da jeg blev nomineret, tænkte jeg, at det kunne jeg næsten ikke tillade mig. Jeg suger til mig af det, de laver, for at lære at blive bedre selv, siger hun.

(Foto: Jakob Jørgensen) Underholdning Medina til Zulu Awards i 'billig satan'

Det er den 29-årige skuespillerindes første pris for sit skuespil, og hun er særligt glad for, at hun får den for rollen som Ane, som er en karakter, hun selv har været med til at skabe.

Stephania Potalivo har også et bud på, hvor den nyvundne Zulu-statuette skal placeres.

- Ved min seng. Er det for meget? griner hun.

Zulu Awards blev afholdt torsdag aften i Forum, i København, og der blev i alt uddelt 12 priser.

Martin Høgsted skal møde sin barndoms-kærlighed Tori Spelling til Zulu Awards. (Foto: Rasmus weng Karlsen/TV2) TV Zulu-vært Martin Høgsted: Mere angstprovokerende i år

Tori Spelling, som er kendt som Donna fra tv-serien Beverly Hills 90210, var aftenens helt store stjerne på den røde løber. Se hende her
Smukke Christiane Schaumburg-Müller ankommer på den røde løber
Højgravide Amalie Szigethy var også at finde på den røde løber
Medina vakte opsigt med sprød kjole