Paprika lufter sin nye kæreste

Skuespilleren Paprika Steen mødte for første gang nogensinde op med sin nye kæreste Casper på den røde løber

Paprika Steen var glad og som vanligt hurtigt i replikken, da hun  præsenterede sin nye kæreste Casper på den røde løber i Imperial Biografen.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Paprika Steen var glad og som vanligt hurtigt i replikken, da hun præsenterede sin nye kæreste Casper på den røde løber i Imperial Biografen.(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det er ikke mere end fire dage siden, at Ekstra Bladet afslørede, at den 51-årige Paprika Steen igen er i et fast forhold efter skilsmissen fra filmproduceren Mikael Rieks, som hun har sønnen Otto med. Hendes nye kæreste hedder Casper Werner Vulpius. Han er 42 år og har i øvrigt tidligere været kæreste med Paprikas skuespillerkollega , Iben Hjejle.

I går aftes mødte Paprika Steen for første gang nogensinde op med sin nye  kæreste Casper på den røde løber til gallapremieren på filminstruktøren Martin Zandvliets nye danske film 'Under Sandet', der i øvrigt er produceret af hendes eks-mand, Mikael Rieks.

- Vi har det godt sammen, og vi har husket at tage vores kodymagnyler, og det er første gang, at vi er på den røde løber sammen, forklarede Paprika Steen og tilføjede hurtigt til sin kæreste: Du kan bare gå, hvis du ikke gider.

Skal i holde jul sammen?

- Nej, det skal vi ikke, siger Casper, og Paprika tilføjer: Så nyt er det dog stadig. Men jeg skal holde jul sammen med min lillebror Nikolaj Steen samt min eks-mand Mikael og min søn Otto.

Paprika Steen har atter fundet kærligheden. (Arkivfoto: Mogens Flindt). Danske kendte Paprika Steen kæreste med Hjejles eks

Guerilla-kokken
Hvad lever du af Casper?

- Jeg har noget, der hedder 'Guerilla køkkenet', der et køkken som jeg sætter op og laver mad fra. Det er en slags catering. Og så har jeg også en båd i Hornbæk, hvor jeg laver mad fra om sommeren. Det er ret sjovt.

Har du børn Casper?

- Ja, jeg har to børn, Carla på 11 og Bertram på 13 år.

Skuespilleren Roland Møller samt filminstruktøren Martin Zandvliet ses her sammen med de 10 unge tyske skuespillere. Yderst til  højre i bagerste række ses den unge tyske skuespiller Louis Hofmann, der i filmen får et tæt forhold til Roland Møllers karakter sergent Carl Leopold.(Foto: Tariq Mikkel Khan) Filmnyheder Unge tyskere var bange for dansk skuespiller

Hørt om filmen i fem år
For Paprika Steen var det i øvrigt en særlig oplevelse at dukke op til premieren på 'Under Sandet'. Hun har nemlig i hele fem år gennem sin eks-mand Mikael Rieks hørt om det spændende filmprojekt.

- Jeg har dog aldrig fået lov til at se filmen. Og det er faktisk ret vildt, at jeg skal se filmen nu, efter alle de år, jeg har hørt om den.

- Du har jo tidligere lavet filmen 'Applaus' sammen med filminstruktøren Martin Zandvliet og med din eks-mand som producer. Gør det dig mere spændt med henblik på at se filmen 'Under sandet'?

- Ja, for Martin er en af Danmarks nye store filminstruktører. Jeg har stor tiltro til ham, og jeg elskede at arbejde sammen med ham i forbindelse med 'Applaus'.

Kokken Casper Werner Vulpius så lidt betuttet ud, da han sammen med Paprika poserede foran Ekstra Bladets fotograf.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Kokken Casper Werner Vulpius så lidt betuttet ud, da han sammen med Paprika poserede foran Ekstra Bladets fotograf.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
 

 

 

1 af 2 Kokken Casper Werner Vulpius så lidt betuttet ud, da han sammen med Paprika poserede foran Ekstra Bladets fotograf.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 2 Paprika Steen var glad og som vanligt hurtigt i replikken, da hun præsenterede sin nye kæreste Casper på den røde løber i Imperial Biografen.(Foto: Tariq Mikkel Khan)