'Paradise'-babe single: Havde ikke set den komme

Fie Maria Krügermejer og kæresten Daniel er gået fra hinanden, fortæller realitydeltageren, der ikke havde set bruddet komme

Fie Krügermejer. Foto: Olivia Loftlund
Fie Krügermejer. Foto: Olivia Loftlund
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

En af nyere tids mere succesfulde realitydeltagere herhjemme, Fie Maria Krügermejer, er blevet single.

Det bekræfter hun over for Ekstra Bladet.

Den storbarmede paradiso deltog i 'Paradise Hotel' sidste år, hvor hun blev nomineret til en Reality Award i kategorien 'Årets bedste bryster'. Siden har hun tonet frem på skærmen i tv-formater som 'Party Starters' og 'For lækker til love'.

Reality-babe sletter alle spor

Sidstnævnte måtte hun droppe, da hun fandt sammen med eks-kæresten Daniel. De flyttede hurtigt sammen i hans lejlighed i Hellerup, og lægger man deres år som kærester sammen, nåede de at være et par i seks og et halvt år.

- Det er super ærgerligt, og jeg er rigtig ked af det. Jeg kan sige, at det var Daniels beslutning, siger Fie Maria Krügermejer og tilføjer:

- Jeg havde på ingen måde set den komme, og jeg var nok lidt mere indstillet på at kæmpe, end han var, og jeg tror også, det er derfor, det gør ekstra ondt.

Fie Maria deltog i 'Paradise Hotel' i 2018. Foto: TV3
Fie Maria deltog i 'Paradise Hotel' i 2018. Foto: TV3

Da eks-parret boede sammen, betyder det også, at Fie Maria Krügermejer nu mangler tag over hovedet. Men det frygter hun ikke.

- Lige nu bliver boligsituationen meget presset. Men når man har gode familie- og venner som mig, så skal jeg nok klare mig, der er altid en sofa at crashe på, siger hun.

Fie Maria Krügermejer da hun deltog i 'For lækker til love'. Foto: Olivia Loftlund
Fie Maria Krügermejer da hun deltog i 'For lækker til love'. Foto: Olivia Loftlund

Fie Maria Krügermejer måtte som nævnt droppe 'For lækker til love', fordi hun havde fundet kærligheden, men nu hvor hun atter er ledig på markedet, afviser hun ikke et comeback i programmet, hvis de skulle mangle en deltager.

- Det kunne godt være, at det bliver til et comeback i 'For lækker til love'. Jeg kan i hvert fald garantere, at der skal usædvanligt meget til at vinde mit hjerte nu, og jeg er nok bare blevet endnu mere kræsen, for nu gider jeg fandeme ikke mere pis, siger hun.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+