'Paradise'-brystbombe kæreste med 'Bikini'-bøf

Amalie og Nicklas Bust er faldet for hinanden

De to realitystjerner er blevet kærester. (Fotocollage: Janus Nielsen/TV3)
De to realitystjerner er blevet kærester. (Fotocollage: Janus Nielsen/TV3)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

21-årige Amalie Kronil fra Fredensborg var en af de mest markante deltagere i årets 'Paradise Hotel'. Og den platinblonde brystbombe formåede at skaffe sig mange venner og allierede på det mexicanske luksushotel.

Se Paradise-Amalies frække fotos

Også 26-årige Nicklas Bust i TV3's anden realitysatsning 'Bikini-Island' i år var en afholdt kammerat. Faktisk så god en ven, at de andre var nødt til at stemme ham hjem fra den paradisiske ophold i Cambodia, fordi han var for stor en trussel.

Og nu har de to karismatiske realitystjerner fundet sammen og er blevet kærester.

-  Vi mødte hinanden fra en måned siden, hvor jeg sammen med nogle andre var hjemme og spise middag hos ham, og så har vi stort set været sammen hver dag siden, fortæller en glad Amalie til Ekstra Bladet.

- Vi klingede rigtig godt. Han er super sød, kærlig og betænksom, og så har han styr på sit liv. Det synes jeg bare betyder rigtig meget. Vi minder om hinanden og har de samme ambitioner, siger Amalie, der har åbnet egen butik, 'Frk. Hot' på Lyngby Hovedgade.

Amalie om nye silikonebryster: Jeg er til det overdrevne

Amalie er for få måneder siden flyttet i sin egen lejlighed i Fredensborg, mens Bust bor ved Køge. Men de har hver især bil og kører gerne den time for at se hinanden.

- Så hygger vi os i weekenden og sover sammen i hverdagene - de timer vi nu har sammen, fortæller Amalie, der var blikfang på 'Paradise Hotel'. Ikke mindst på grund af sine store bryster, som hun i starten af året fik opereret endnu større. Men modsat sit ydre var hun meget tilbageholdende på hotellet. Ikke en eneste gang drak hun sig fra sans og samling eller kyssede med fyrene på hotellet. Og faktisk var hun den pige, der fandt det mest grænseoverskridende at gå catwalk foran fyrene på hotellet i årets 'Miss Paradise'-konkurrence og som den eneste fravalgte at gå på scenen i g-strengstrusse.

Paradise-Amalie under kniven: Her er hendes nye bryster

(Artiklen fortsætter under billedet)

(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Amalie viste sine nye bryster frem til Paradise Hotels finalefest (video: Lasse Brøndahl)

TV: Paradise-piger fortæller sexhemmeligheder

Se Paradise-Amalies frække fotos

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+