'Paradise'-deltager ville være politiker: Derfor er planen droppet

Politikerdrømmene er sat på pause for den tidligere paradiso Theis Berg Kristensen

Theis Berg Kristensen, da han deltog i 'Paradise Hotel'. Optagelserne fandt sted i 2014, mens programmet blev vist i foråret 2015. Foto: TV3
Theis Berg Kristensen, da han deltog i 'Paradise Hotel'. Optagelserne fandt sted i 2014, mens programmet blev vist i foråret 2015. Foto: TV3
Følg Danske kendte

Sidste år kom det frem, at den tidligere deltager i 'Paradise Hotel' Theis Berg Kristensen ville stille op ved efterårets kommunalvalg.

Det var Det Konservative Folkeparti og Helsingør Kommune, der fik æren af det unge tv-talent. Men nu er planerne skrinlagt igen.

Opsigtsvækkende karriereskifte: 'Paradise'-deltager vil være politiker

Han har således meddelt partiet, at han ikke agter at stille op ved kommunalvalget alligevel.

- Det har været en stor beslutning, som jeg har overvejet i meget lang tid, og det har ikke været rart at skulle træffe den, da jeg kommer til at skuffe en række mennesker. Men det er bedst sådan, siger Theis Berg Kristensen, der fortsætter:

- Man er nødt til at have noget gåpåmod for at gå ind i politik på det niveau, og den mistede jeg langsomt henad vejen.

Skal på højskole
Theis Berg Kristensen understreger, at det ikke handler om partiet. Han er stadig 100 procent Konservativ, men fokus er skiftet. Boligen i Helsingør skulle sælges, og han flyttede i stedet til Hørsholm.

Caroline involveret i Paradise-brud: Troede han var single

Samtidig fik han en kæreste og arbejde i København, mens drømmen om uddannelse pressede sig mere og mere på.

- Jeg vil rigtig gerne ind på Journalisthøjskolen, men jeg kom desværre ikke ind i denne her omgang. Nu skal jeg på et højskoleophold, hvor jeg kan forberede mig på prøven næste år. Jeg satser virkelig på at komme ind næste gang, siger han.

Theis Berg Kristensen dannede kortvarigt par med den tidligere 'X Factor'-vinder Jasmin. Foto: Mogens Flindt
Theis Berg Kristensen dannede kortvarigt par med den tidligere 'X Factor'-vinder Jasmin. Foto: Mogens Flindt

Uddannelsen skal derfor tages i enten Aarhus eller København, og det gjorde, at regnestykket blev sværere og sværere at få til at gå op.

- Jeg kunne mærke, at med alt det, jeg gerne vil med mit liv, så ville det komme i karambolage med at være 'låst' til Helsingør så mange år ud i fremtiden.

TV: Her er Paradise-Theis' nye flirt

- Vi skal ikke længere tilbage end november, hvor du sagde, at du både havde tiden og lysten til kommunalpolitik i Helsingør?

- Ja, men der kan ske meget. Både arbejde og kæreste er i København, og jeg kunne ikke se mig selv tilbage i Helsingør. Jeg ville synes, det var et skridt tilbage at flytte derop igen. Der er sket meget siden november. Det må jeg bare konstatere.

- Så det er 100 procent din egen beslutning, det handler ikke om, at der har været et pres internt i gruppen?

- Nej, nej med al ære og respekt, så tror jeg, at de er kede af, at jeg ikke stiller op. Det er et problem, at lokalpolitik styres af mænd i den bedste alder. Det er et stort, attraktivt plaster at have unge på stemmesedlen. De fleste unge ved ikke engang, at der er kommunalvalg til efteråret, så nej, jeg er på ingen måde blevet presset til det og står stadig 100 procent inde for Det Konservative Folkeparti, fastslår han.

'Paradise’-hunk afslører: Her er min kæreste

At stille op i Hørsholm Kommune eller Københavns Kommune bliver heller ikke et tema, fastslår han. I stedet vil han fokusere på at få sin uddannelse i hus, og så må politikerdrømmene vente til efter da.

- For at være bundærlig vil jeg nok også hellere fokusere på at blive folketingskandidat engang i fremtiden, men det er bare tanker og ikke noget, jeg har clearet med nogen, fastslår han.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.