Paradise-Fie går 9. klasse om

Den succesfulde blogger vil have en afgangsprøve fra folkeskolen

Den smukke 'Paradise'-deltager har valgt at satse på en uddannelse. (Privatfoto)
Den smukke 'Paradise'-deltager har valgt at satse på en uddannelse. (Privatfoto)

Mens 9. og 10. klasses elever over hele landet i dag fejrer, at de er færdige med folkeskolen, så forholder det sig anderledes for Fie Laursen.

Den 18-årige pige, der er en af Danmarks største og mest succesfulde bloggere, vil starte i skole igen, efter hun forlod den før tid.

- Jeg har altid haft tankegangen, at skole er vigtigt. Lige nu tjener jeg lige så meget som mange færdiguddannede, og det er fedt - men jeg ønsker en uddannelse og at læse igen, fortæller Fie til Ekstra Bladet.

Paradise Hotel Fra mobbeoffer til kendisblogger: Så meget tjener Fie Laursen

Fie har dog ikke tænkt sig fysisk at tage plads på skolebænken igen.

- Min skole skal tages online, så det bliver godt. Jeg skal ikke være omkring folk, kun lære, fortæller hun.

Fie Laursen havde kastet op lige inden, hun tjekkede ind på 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3) Danske kendte Fie har spiseforstyrrelse: Svært at kaste op på 'Paradise Hotel'

Den unge blogger, der også deltog i dette års 'Paradise Hotel', forlod skolen uden en afgangsprøve - både på grund af mobning og den tiltagende anoreksi, som hun led under.

- Dine minder fra din folkeskole er sikkert blandede. Hvordan er du rustet til at klare det i dag?

- Jeg er hårdt ramt, og det var også derfor, jeg blev taget ud af min sidste skole, som var en designskole i Holte. Ingen mobbede mig, men flashbacks og angst fik ramt mig, fortæller Fie.

- Hvad vil du gerne bruge din uddannelse til på længere sigt?

- Jeg tager niende klasse for at komme videre. Jeg vil gerne starte på handelsskole, for jeg ønsker at blive klogere på salg og iværksætteri, så jeg kan opstarte mit eget firma, lyder drømmen for den kommende elev.

(Se herunder, hvor Fie Laursen afslører, hvor meget hun tjener på at være blogger)