Paradise-Monique er forelsket

Vinderen af realityprogrammet er faldet pladask for 'slem' Big Brother-deltager

Mark 'Slem' Bøgelund og Monique von Appen er sammen - men endnu ikke kærester. (Fotocollage: SBS og Anthon Unger)
Mark 'Slem' Bøgelund og Monique von Appen er sammen - men endnu ikke kærester. (Fotocollage: SBS og Anthon Unger)

Vinderen af 'Miss Paradise' og 'Paradise Hotel', Monique von Appen er blevet ramt af Amors pil.

- Det var ikke lige, hvad jeg havde regnet med i hvert fald, griner den smukke, 22-årige Ringsted-pige, som er faldet for den to år yngre Mark 'Slem' Bøgelund, der var med i sidste års udgave af Big Brother.

Mark Slem og Monique von Appen er nyt par - både privat og i realitybranchen. (Fotocollage: SBS/Anthon Unger) TV3-reality Paradise-vinder på vej mod Robinson med ny flirt

Parret har deltaget i dette års 'Robinson Ekspedition', som er for kæreste- og ægtepar. Da de to realitystjerner tog afsted, var de ikke kærester men havde kun datet et par måneder.

- Vi skal medvirke som et par, der dater, og vi ser det som en mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, sagde Monique til Ekstra Bladet før afrejsen.

Én lang date
Men opholdet på den filippinske øde ø virkede ifølge Monique som den længste date nogensinde. Og den var en god én af slagsen.

- Det er ubeskriveligt. Det kan der næsten ikke sættes ord på. Mig og Mark kendte ikke hinanden så godt, men det er jo gået meget godt, kan man sige, fortæller Monique til Ekstra Bladet om opholdet på den primitive ø.

- Vi har fået lov til at se hinanden på alle tænkelige måder, siger hun og fortæller, hvordan Mark har slået benene væk under hende.

- Han er jo bare smaddersød. Han sørger for, jeg har det godt og får mig til at grine, siger en forelsket Monique.

Hun vil dog ikke gå så vidt, som til at sige, hun har fået en kæreste.

Skal være sikker
- Man skal være 100 procent sikker på det, før man går ind i det. Jeg har ikke lyst til, man bliver kaldt for kærester, og så man slår op om to uger, fordi det ikke fungerer. For mig er det vigtigt, man vil de samme ting. Ellers så går det ikke.

- Vil I ikke de samme ting?

- Som det ser ud lige nu, så vil vi gerne, men jeg har bare behov for at være mere end sikker på det.

Dater ikke andre
- Betyder det så, at man stadigvæk dater andre?

- Jeg håber så sandelig ikke, han dater andre, for så ville jeg blive meget ked af det, griner Monique, der ikke har været så forelsket i mange år.

Har Mark i hovedet
- Som 'Miss Paradise' får du sikkert mange tilbud, når du går i byen. Hvordan er det, nu hvor du er sammen med Mark?

- For mig er det ikke et problem at gå i byen og sige nej til de tilbud, jeg får. Der har jeg bare Mark i hovedet, som jeg ved, jeg kan gå hjem til, siger Monique, der lige har tilbragt hele weekenden med Mark.

Parret har ingen planer om at flytte sammen, men Monique vil gerne tættere på Mark, der bor i København.

- Jeg har planer om at købe min egen lejlighed i København, fordi jeg gerne vil have mit eget sted, siger Monique, der lige nu er uden job men satser på at starte nyt arbejde inden for 14 dage.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.